Nyheter

Tyck till
Talande webbLyssna

12 december 2016

Anslut er till Min friskvård

Nu inför Värmdö kommun den digtala tjänsten Min Friskvård. Är ditt företag med?

Min friskvård - därför ska ni ansluta er

Värmdö kommuns medarbetare (över 2500 medarbetare) kommer att hantera sitt friskvårdsbidrag på ett nytt sätt från och med 1/1 2017. Om din verksamhet erbjuder skattefri friskvård, till exempel gym, simning, massage eller liknande, är det därför viktigt att ni ansluter er till Min Friskvård.

Min Friskvård Sverige AB kommer att hantera och administrera friskvårdsbidraget from 1/1 2017. Det innebär att alla anställda i Värmdö kommun (över 2500 medarbetare) som har rätt till friskvårdsbidrag kommer att använda Min Friskvård - ett system där de betalar med en mobil-app eller kuponger.

Om ditt företag erbjuder skattefri motion och friskvård (se Skatteverketlänk till annan webbplats) och vill att anställda i Värmdö kommun ska kunna få ta del av friskvårdsbidrag för de aktiviteter som de utför hos er, måste ni ansluta er till Min friskvård.

En fördel med att ansluta sig till tjänsten är att ert företag även kommer att synas i appen för alla som letar friskvårdsaktiviteter.

Det kostar inget att ansluta sig, men när anställda nyttjar friskvården så tillkommer en viss administrativ kostnad för er.

Så ansluter ni er

Gå in på Min Friskvårdlänk till annan webbplats Klicka på ”Bli leverantör” och följ anvisningarna.

Frågor?

Har du frågor om tjänsten eller vill komma i kontakt med Min Friskvård Sverige AB kan du skicka e-post till support@minfriskvard.se eller gå in på Min Friskvårds hemsidalänk till annan webbplats.

Vi ser fram emot ett gott samarbete med er!

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarLänkar

Dokument