Nyheter

Tyck till

05 maj 2014

Ett förbättrat företagsklimat

Den 15 maj genomförs Förbättringsdagen. Syftet med dagen är att skapa ett bra företagsklimat för Värmdös företagare. Dagen handlar bland annat om delaktighet, attityder, samarbete, ansvar, dialog och möjligheter.

Förbättringsdagen den 15 maj 2014 är en uppföljning av Värmdö kommuns arbete "Förenkla helt enkelt" som påbörjades 2011-2012. Arbetet är ett led i en satsning som handlar om kreativitet, delaktighet, samarbete, lust, dialog och möjligheter.

- Vi lyssnar på våra företag för att förbättra kommunens service till näringslivet, säger Monica Pettersson, kommunstyrelsens ordförande.

Det handlar om tillstånd och tillsyn, om bemötande och en säker och snabb ärendehantering. Inte minst handlar det om attityder till företagande hos kommunpolitiker och tjänstemän men också i samhället i stort.

Del av långsiktigt utvecklingsarbete

Förbättringsdagen bjuder på intressanta föredrag och diskussioner om hur vi tillsammans kan skapa ett positivt företagsklimat i Värmdö.

- Företagen är jätteviktiga för oss, går det bra för företagen går det också bra för kommunen, säger kommundirektör Stellan Folkesson.

De inbjudna till är företag med särskilt intresse för de här frågorna, kommunstyrelsens arbetsutskott, kommunledningsgruppen, utvalda nyckelpersoner i Värmdö kommun samt de näringslivsorganisationer som ingår i Värmdö kommuns näringslivsråd.

"Förenkla helt enkelt" är avslutat som projekt men fortgår som en naturlig och långsiktig del i kommunens ordinarie utvecklingsarbete.

Läs mer och anmäl dig här

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar