Nyheter

Tyck till

20 mars 2015

Fota liv och rörelse till årets fototävling!

pojke med aborre

Ta chansen och var med i Värmdö kommuns fototävling! Ta en bild med liv och rörelse från Värmdö, skärgårdens mötesplats, och skicka till oss senast 4 oktober.

Tack för alla superfina bilder till årets almanacka! Temat var skärgårdens mötesplats och som ni kanske har sett fick vi in massor av fina foton från er.

Till nästa års almanacka vill vi ha liv och rörelse i bilderna, och gärna med människor. Kanske ett barn som hoppar från bryggan, vänner som grillar i solnedgången eller en joggare som är ute och springer med sin hund? Eller som en av förra årets vinnare; en riktig storfiskare in action! (bilden) Allt sker som vanligt i Värmdö – skärgårdens mötesplats.

Kommunens almanacka för 2016 skickas till alla hushåll i december. Den bild som utses till framsidan belönas med 1000 kronor och övriga utvalda får 500 kronor per bild. Vi vill ha bilder från alla årstider! Följ länken här nedan och ladda upp din bild senast 4 oktober 2015.

Hur gör jag?

1. Gå till tävlingsformuläret.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

2. Ange dina kontaktuppgifter.

3. Beskriv var bilden är tagen.

4. Läs igenom och godkänn tävlingsvillkoren.

5. Ladda upp den bild du vill skicka in till tävlingen (Observera att bilderna ska vara högupplösta i JPEG, 300 dpi).

6. Första pris är 1 000 kr och bilden placeras på almanackans framsida. De övriga vinnande bidragens erhåller 500 kr vardera. Vinstskatt betalas av dem som tar de vinnande bidragen.

7. Ladda upp din/dina bilder senast 4 oktober 2015.


Har du frågor om fototävlingen? Kontakta Kajsa Bergqvist eller Moa Melinder på 08-570 470 00.

0 kommentarer har registrerats
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarMer information