Nyheter

Tyck till

06 maj 2016

Idrotta med hjärtat på Sports Hearts Camp

I sommar anordnas Sports Hearts Camp för barn och unga mellan 7 och 16 år. Där erbjuds både fotboll, friidrott och innebandy.

Sports Heart Camp arrangeras första veckan i augusti på Ingarö. Det är ett idrottsläger för barn och unga i åldrarna 7 till 16 år.

Aktiviteter och kända profiler

Deltagarna väljer vilken huvudidrott de vill ha - fotboll, friidrott eller innebandy. På anläggningsområdet finns ett aktivitetscentrum där det bland annat erbjuds sumobrottning och bumperballs.

Flera kända idrottsprofiler kommer att vara på plats, bland annat tidigare fotbollsförbundskaptenen Tommy Söderberg, EM-silvermedaljören på 800 meter Malin Ewerlöf och Champions Cup-vinnaren i innebandy Magnus Jäderlund. Några av profilerna som besöker lägret är Kevin Walker, Kennedy Bakircioglu och Amanda Delgado Johansson.

Invigning med Markoolio

Den 2 augusti invigs lägret av Fredrik Sneibjerg, ordförande i kultur- och fritidsnämnden i Värmdö kommun. Markoolio uppträder på invigningen.

Mer om Sports Heart

Syftet med Sports Heart är att stärka barn och ungdomars självkänsla, bidra till bättre hälsa, skapa glädje och respekt.

Läs mer om konceptet och lägret härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarMer information