Nyheter

Tyck till

04 mars 2015

Informationsmöte om granskningen av Nya Slussen

Den 9 mars bjuder Värmdö kommun in till ett informationsmöte kring granskningen av Nya Slussen. På mötet har du också möjlighet att ställa frågor om granskningen.

Sedan i mitten av november 2014 har en expertgrupp gjort en oberoende granskning av projekt Nya Slussen på uppdrag av Stockholms stad. Granskningen var klar i slutet av januari och nu hålls informationsmöten där expertgruppen presenterar sina slutsatser. Expertgruppen har gått igenom elva frågeområden knutna till projekt Nya Slussen. De har bland annat tittat på hur den nya lösningen inverkar på olika trafikslag, på projektets ekonomi och på underlag om teknisk status på nuvarande Slussen.

Nu bjuder Värmdö kommun in till ett informationsmöte kring granskningen av Nya Slussen. På informationsmötet har du möjlighet att ta del av expertgruppens slutsatser samt ställa frågor om granskningen. Presentationen leds av expertgruppens ordförande Mats Olsson tillsammans med de tre ledamöterna i expertgruppen, Sven Lorentzi, Reigun Thune Hedström och Christel Wiman.

Expertgruppens uppdrag för staden är avslutat. Frågor om Nya Slussen kan alltid ställas till projektet, slussen@stockholm.se.

Välkommen!

Datum: 9 mars

Tid: 13.30-15.00

Plats: Värmdösalen.

Ingen föranmälan krävs men först till kvarn gäller – maxantalet i Värmdösalen är 150 personer.

Läs mer om projekt Nya Slussenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Här kan du också ta del av expertgruppens rapportlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster samt presentationen av granskningenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar