Nyheter

Tyck till
Talande webbLyssna

11 februari 2016

Kommunstyrelsen tackade av ung veteran 

Monica Petterson och Annika Andersson Ribbing

Efter mer än 15 år i Värmdöpolitiken så har Annika Andersson Ribbing valt att gå vidare med andra uppdrag. På kommunstyrelsens februarimöte tackades hon av med blommor och bjöd själv på tårtan.

När oppositionsrådet Annika Andersson Ribbing slutar efter mer än 15 år i Värmdöpolitiken är det efter att ha provat på merparten av de politiska uppdragen som erbjuds inom kommunal verksamhet. Hon har bland annat varit politisk sekreterare, suttit i skolstyrelsen, ledamot i kommunfullmäktige och kommunstyrelsen, ordförande i barn- och ungdomsnämnden samt kommunalråd, gruppledare och oppositionsråd.

- Det har varit otroligt roligt, jag har alltid tyckt om att gå till mitt arbete. Jag fick många personkryss i valet 2014 och vill visa min respekt för det genom att behålla min plats i kommunfullmäktige mandatperioden ut, säger Annika.

Nu väntar nya utmaningar genom ett centralt uppdrag för Socialdemokraterna där hon kommer att arbeta med att utreda och utveckla bostadspolitiken. Lite studier ligger också i planen.

 

0 kommentarer har registrerats
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar