Nyheter

Tyck till
Talande webbLyssna

21 augusti 2014

Kom och diskutera ditt kulturprojekt!

Kom till Innovativ Kulturs idéloft och få råd och tips för ditt kulturprojekt! Du kan också ansöka om stöd till ett kulturprojekt.

Innovativ Kultur erbjuder rådgivning till dig som har idéer inom kulturella och kreativa näringar som du vill utveckla vidare. På idéloften får du träffa en rådgivare och experter från andra områden. Du behöver inte anmäla dig men bör ha en idé att diskutera.

Varmt välkommen till öppet hus och drop-in 14.00-17.00 torsdag 28 augusti i Tornhuset, Odelbergs väg 11, Gustavsberg!

Ansök om kulturellt stöd

Har du en nyskapande kulturidé i Värmdö? Eller behöver du pengar till ett nyskapande kulturprojekt? Då kan du söka om stöd från Innovativ kultur. Ansökningsperioden öppnar 18 augusti och pågår till 16 september.

Innovativ kultur finansierar konst- och kulturprojekt samt bidrar till nätverkande mellan konst, kulturliv, näringsliv och akademi. Projekten ska ha ett tydligt inslag av kulturell och konstnärlig förnyelse och ha sin huvudsakliga verksamhet i Stockholms län.

Läs mer om kriterierna och ansök på innovativkultur.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Din ansökan ska vara inne senast 16 september kl 13.00.

0 kommentarer har registrerats
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarMer information