Nyheter

Tyck till
Talande webbLyssna

07 juni 2016

Tack alla som deltog vid dialog och hearing

Medborgardialog 4 juni

Under helgen 4-6 juni bjöd Värmdö kommun in till medborgardialog och politisk hearing gällande Gustavsbergs utveckling och trafikfrågor.

Medborgardialog 4 juni

Uppslutningen var stor och närmare hundra personer trotsade det vackra vädret och kom till medborgardialogen i kommunhuset. Förmiddagen ägnades åt presentation av de parallella arkitektuppdrag som arbetats fram för Gustavsbergs centrum, Stadsparken, Vattentornsberget och Kråkberget. Efter lunch presenterades trafikutredningar för Gustavsberg och åhörarna kunde därefter välja bland ett antal stationer som behandlade olika ämnen. Stämningen var god och många intressanta diskussioner och synpunkter kom in.

Diskussion vid stationen för Gustavsbergs centrum


Hearing 6 juni

På Gustavsbergsdagen arrangerades en så kallad hearing, det vill säga en utfrågning av politiker. Intresset var stort och över 100 personer deltog vid Blå Bloms utomhusscen i Gustavsbergs hamn. Hearingen var en förlängning av medborgardialogen och frågorna kretsade kring Gustavsbergs utveckling och trafikfrågor. Alla politiska partier närvarade och engagemanget var stort hos såväl politiker som publik.

Utfrågning av politiker 6 juni i Gustavsbergs hamn


Omröstning bland publiken under hearingen


Tack till alla er som deltog vid medborgardialog och hearing, vi tar till oss alla era synpunkter i vårt fortsatta arbete!

Under hela sommaren kan du ta del av utställningen kring parallella arkitektuppdrag som du hittar högst upp i Runda huset i Gustavsberg.

 

0 kommentarer har registrerats
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar