Nyheter

Tyck till
Talande webbLyssna

07 april 2016

Tidningen Vårt Värmdö till hela Värmdö

I början av nästa vecka nås alla medborgare i kommunen av en ny tidning, Vårt Värmdö. Det är Värmdö kommun som ger ut tidningen och förhoppningen är att våra invånare ska få ta del av några av de goda historier och initiativ som sker i våra verksamheter varje dag.

Varje nummer kommer att ha ett huvudtema och innehålla fasta delar som till exempel krönika, ledare, nytt från politiken, plocksidor med korta nyheter och reportage med utgångspunkt i våra verksamheter. Detta varvas med artiklar med till exempel historiskt perspektiv, nutida arrangemang, utblick skärgården, näringslivsfrågor med mera.

Vill nå ut till fler

Samtliga medborgare och medarbetare kommer att få Vårt Värmdö, och under sommarhalvåret kommer även Värmdös sommarboende att få tidningen i sina brevlådor.

– Vi vill få fler att besöka våra webbsidor och samtidigt nå ut med goda initiativ, locka till evenemang, påminna om viktiga händelser, informera om aktuella projekt, störningar med mera, berättar Ilona Klein Gullberg, chef för kommunikationsenheten.

Fyra nummer per år

Tidningen kommer att ges ut fyra gånger per år med start i april. Nästa nummer kommer i slutet av juni.

Välkommen att dela med dig av dina tankar om Vårt Värmdö! Det gör du genom att kontakta redaktionen på redaktion@varmdo.se

Tidningens egna portalsida

Vårt Värmdö har en egen portalsida under varmdo.se.

Gå till Vårt Värmdö-portalen

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar