Nyheter

Tyck till
Talande webbLyssna

14 mars 2018

Vi på Värmdö-festivalen söker funktionärer!

Den 5 och 6 juni kommer festivalen Vi på Värmdö tillbaka till Gustavsbergs hamn. Nu hoppas vi att fler vill vara med och se till att festivalen blir en hejdundrande tillställning och eftersöker därför funktionärer till båda dagarna!

Festligheterna startar under eftermiddagen den 5 juni. Kvällen bjuder bland annat på underhållning i form av Daniel Lemma featuring Wild Night Orchestra, Urban Tribe och andra artister.

Den 6 juni drar vi igång det traditionsenliga nationaldagsfirandet vid lunchtid. På scenen syns bland annat Värmdö kulturskola, blåsorkester och succébandet från 2017 – Värmdö Local Heroes. Under dagen kommer även priser och stipendier delas ut och det kommer även hållas en välkomstceremoni för nya svenska medborgare i anslutning till nationalsången.

Funktionärer sökes!

Vill du vara med och se till att eventet blir en härlig fest för hela Värmdö? Bra, för som tidigare år behövs hjälp och engagemang från frivilliga! Alla funktionärer får en t-shirt, matbiljett och möjlighet till förstklassig musikalisk underhållning.

Anmäl ditt intresse via formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Programmet är under bearbetning, och mer info om övrigt innehåll publiceras framöver. Förfrågan om funktionärskap går även ut till föreningar och organisationer, men via ett separat och riktat utskick.

Håll dig uppdaterad om festivalen via >>
Vi på Värmdö-festivalen

Vi hoppas vi ses!

 

Anmälningsformulär
Vi på Värmdö-festivalen

Vi samlar in fina uppgifter för att kunna kontakta dig angående din intresseanmälan. Dina insamlade uppgifter kommer endast att sparas fram tills det att festivalen har ägt rum. När eventet är avslutad förstörs både den digitalt och manuellt insamlade informationen. Ingen annan part än Värmdö kommun kommer att få tillgång till dem. Läs mer om hur dina uppgifter används här!öppnas i nytt fönster

 


Välj dag * (obligatorisk)
Välj dag
0 kommentarer har registrerats
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarDokument