Talande webbLyssna

Årets pedagog vinnare 2017

Årets vinnare, som röstats fram av elever, föräldrar, kollegor och allmänhet, är Erik Norling, Holmviksskogens förskola, Emmelie Todd, Fågelviks skola, Karolina Eissrig, Hemmestaskolan och Nina Larsson-Goltz från Brunns skola.

Motiveringar för Årets pedagog 2017

Utmärkelsen Årets pedagog delas ut i fyra kategorier: Förskola, förskoleklass - årskurs 3, årskurs 4-6 och årskurs 7-9 och årets vinnare i respektive kategori är:

 • Förskola, Erik Norling, Holmviksskogens förskola.
  Erik, du är en bra och trygg förebild, du ser barnen som kapabla. Du är en kreativ person som gillar att skapa tillsammans med barnen. Du motiverar, peppar och stärker barnen till att bli bra kompisar och jobbar mycket med ”laget” istället för ”jaget”. Du motiverar dina kollegor och du utvecklar verksamheten. Erik du är värd att bli årets pedagog.
 • Förskoleklass - årskurs 3, Emmelie Todd, Fågelviks skola. 
  Emmelie, du är en fantastisk pedagog som inspirerar både vuxna och elever, varje dag, hela tiden. Du ligger i framkant när det gäller IKT, informations- och kommunikationsteknologi och du har utvecklat digitaliseringen på skolan så att elever och kollegor använder programmering som ett naturligt inslag i undervisningen.
 • Årskurs 4 – 6, Karolina Eissrig, Hemmestaskolan. 
  Karolina, du väcker elevernas lust och nyfikenhet att lära genom ditt engagemang och tålamod. Med tydlighet och struktur skapar du lugn och arbetsro för eleverna och driver den pedagogiska utvecklingen framåt. Du lyssnar på elever, föräldrar och kollegor och du kommer med egna tankar och idéer. Karolina, du bidrar starkt till en positiv utveckling av Hemmestaskolan.
 • Årskurs 7 – 9, Nina Larsson-Goltz, Brunns skola.
  Nina, du hjälper elever att lyckas i skolan, även de som har svårigheter. Genom detta lyfter du elevernas självförtroende och får dem att blomstra. Du är pedagogisk och omtänksam och du ser till att alla elever får uppgifter anpassade efter sina förutsättningar. Du utstrålar ett lugn som gör eleverna trygga på lektionerna. Nina du är så bra!

Senast publicerad: 2017-11-24

Kontakt

Värmdö kommun
Skogsbovägen 9–11, Gustavsberg
Postadress: 134 81 Gustavsberg
Telefon: 08-570 470 00

varmdo.kommun@varmdo.se

Ställ en fråga direktlänk till annan webbplats

 


Mer kontaktinformation