Tyck till
Talande webbLyssna
Texten "Årets Värmdöbo 2018" och en seger-rosett.

Årets Värmdöbo 2018 - nominering

Årets Värmdöbo är ett kommunalt pris som delas ut årligen för att uppmärksamma en person som gjort något utöver det vanliga för Värmdö. Priset på 10 000 kronor delas ut i samband med nationaldagsfirandet i Gustavsberg.

Nu kan du nominera någon du tycker har gjort något alldeles särskilt för Värmdö under året. Fyll i uppgifterna i formuläret nedan. Alla kan nominera och alla kan bli nominerade oavsett om deras engagemang återfinns i en ideell, offentlig eller privat verksamhet.

Vem blir Årets Värmdöbo? Du bestämmer!

Den som blir nominerad måste bo i eller äga fastighet i kommunen. För att kunna bli nominerad ska man vara folkbokförd i kommunen, äga fast egendom på Värmdö eller vara anställd i Värmdö kommun. Ju mer vi vet om din kandidat, desto större chans att personen kommer med i årets omröstning.

Hur går tävlingen till?

  1. Nomineringen för Årets Värmdöbo startar 13 mars och senast 8 april behöver vi få ditt förslag.
  2. En jury utser tio finalister ur kategorierna: entreprenörskap och företagande, idrott/föreningar/social ekonomi, integration/jämställdhet/demokrati och övrigt; ”det lilla extra” för Värmdö kommun.
  3. Allmänheten får sedan rösta på finalisterna här på varmdo.se under maj och den som fått flest röster blir Årets Värmdöbo.
  4. Vinnaren presenteras den 29 maj och prisutdelning sker under Nationaldagsfirandet 6 juni.

Nominera här


Vi samlar in ditt namn och ditt telefonnummer för att vid behov kunna säkerställa att nomineringen/rösten avgetts på korrekt sätt. Dina insamlade uppgifter kommer endast att sparas under den period som tävlingen pågår. När tävlingen är avslutad förstörs både den digitalt och manuellt insamlade informationen.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 8 april klockan 23.59.