Lediga jobb

Här ansöker du om tjänster i Värmdö kommun i vårt webbaserade rekryteringssystem. För att söka en tjänst via webbplatsen måste du ha ett användarnamn (din e-postadress) och ett unikt lösenord. Du skapar det under fliken "Logga in" här nedanför, innan du fyller i din ansökan.

Observera att du får vara inaktiv i max 30 minuter under ansökningsprocessen.

När du har skickat in din ansökan får du en automatisk bekräftelse på att den har kommit in. Den skickas till den e-post-adress du anger som användarnamn. Hör av dig till oss om du inte får någon bekräftelse!

I vänsterspalten har vi samlat vanliga frågor som kan uppkomma i samband med din ansökan.

Webbtjänsten är stängd första torsdagen varje månad kl.20-22 på grund av underhållsarbeten. Du kan då inte söka våra lediga tjänster. Avbrottet varar normalt under cirka två timmar, men ibland kan det dock ta längre tid.

Kommunen är en myndighet och det innebär att din ansökan och andra handlingar som du skickar till oss blir offentlig handling. Personuppgifter kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. 

Rekryteringar i samarbete med rekryteringsföretag

Vård- och omsorgsavdelningen söker enhetschef till hemtjänsten - Läs mer och ansök senast den 19 junilänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

VA- och renhållningsenheten söker avfallsingenjör - Läs mer och ansök senast den 5 junilänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Lediga jobb