Lediga jobb

Här ansöker du om tjänster i Värmdö kommun i vårt webbaserade rekryteringssystem. För att söka en tjänst via webbplatsen måste du ha ett användarnamn (din e-postadress) och ett unikt lösenord. Du skapar det under fliken "Logga in" här nedanför, innan du fyller i din ansökan.

Observera att du får vara inaktiv i max 30 minuter under ansökningsprocessen. Därefter stängs systemet ner och din ansökan försvinner. Så fort du har sparat din ansökan så kan du närsomhelst, innan ansökningstidens slut, uppdatera eller ändra din ansökan genom att logga in på "Min sida". 

När du har skickat in din ansökan får du en automatisk bekräftelse på att den har kommit in. Den skickas till den e-post-adress du anger som användarnamn. Hör av dig till oss om du inte får någon bekräftelse!

Om du behöver hjälp med att registrera din ansökan, kontakta oss på telefon 08-570 482 37 eller via e-post support.rekrytering@varmdo.se.

Webbtjänsten är stängd första torsdagen varje månad kl.20-22 på grund av underhållsarbeten. Du kan då inte söka våra lediga tjänster. Avbrottet varar normalt under cirka två timmar, men ibland kan det dock ta längre tid.

Kommunen är en myndighet och det innebär att din ansökan och andra handlingar som du skickar till oss blir offentlig handling. Personuppgifter kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen.

Prenumerera på lediga jobb. Genom att registrera dig som prenumerant av lediga tjänster får du meddelande via e-post varje gång ett jobb inom ditt valda område publiceras.

Rekryteringar, övrigt

Samordningsförbundet Östra Södertörn söker Projektledare till ESF-projekt - Läs mer om tjänsten och ansök senast den 12 februari

Fastighetsskötare till Värmdö bostäder - Läs mer om tjänstenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Rekryteringar i samarbete med rekryteringsföretag

Ekonomi- och uppföljningssektorn söker upphandlare - Läs mer om tjänsten och ansök senast den 6 mars.

länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Bygg- och miljöavdelningen söker Enhetschef - Läs mer om tjänsten och ansökan senast den 13 mars.
länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Samhällsbyggnads- och tillväxtsektorn söker Exploateringsingenjör - Läs mer om tjänsten och ansökan senast den 28 februari länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Samhällsbyggnads- och tillväxtsektorn söker Planarkitekt - Läs mer om tjänsten och ansökan senast den 28 februarilänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Samhällsbyggnads- och tillväxtsektorn söker Projektledare - Läs mer om tjänsten och ansökan senast den 28 februari länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Dela: