Dialogmöten för företagare

Dialogmöten ger dig som företagare möjlighet att nätverka med andra företagare samtidigt som du får inspiration och ny kunskap genom intressanta föreläsningar och workshops.

Strategisk partnering

Värmdö kommun har ingått ett samarbetsavtal med Arcona AB/Veidekke i syfte att involvera kommunens företag i arbetet med olika byggprojekt i Värmdö.

Ett första informationsmöte hölls i maj 2016. Informationsmöten hålls återkommande. Inbjudningar publiceras på den här sidan.

Frukostklubben

Frukostklubben arrangeras av Näringslivs- och besöksnäringsenheten i samarbete med sju näringslivsorganisationer i Värmdö. Platsen är Värmdösalen i kommunhuset där vi bjuder på ett lokalt mingel och nätverkande kryddat med ett intressant program.

Läs mer om Frukostklubben

Frukostakademin

Frukostakademin är ett samarbete mellan Värmdö och Nacka kommuner, Företagarna, Handelskammaren samt Skuru IK som samordnar träffarna. Träffarna som bjuder på högintressanta föreläsare sker på olika platser i Värmdö och Nacka.

Läs mer om Frukostakademin

Näringslivsdialogen

Fyra gånger per år bjuder Värmdö kommun in företrädare för näringslivsorganisationerna till dialogmöten. Syftet är att främja samverkan mellan kommunen och näringslivet i kommunen, och mötet behandlar både strategiska utvecklingsfrågor och operativa samarbeten.


Senast publicerad: 2017-01-03

Kontakt

Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11, Gustavsberg
Postadress: 134 81 Gustavsberg
Telefon: 08-570 470 00
varmdo.kommun@varmdo.se


Mer kontaktinformation