Frukostakademin

Frukostakademin är nätverksträffar för företagare som arrangeras av Värmdö kommun, Nacka kommun, Stockholms handelskammare, organisationen Företagarna i Nacka och Värmdö samt Skuru IK Handboll.

Målgruppen för Frukostakademin är företagare i Nacka och Värmdö, vi brukar vara ungefär 150 personer vid varje träff. Syftet är att erbjuda deltagarna föreläsningar, möjlighet att möta en spännande person och få ny kunskap samt att under informella former bygga egna nätverk med kolleger.

Företagarna erbjuds också att få presentera produkter, broschyrer och visitkort på plats vid mingelstunden.

Mötena sker på vardagar och vi håller till på olika platser i centrala Nacka och Värmdö. Vi brukar börja vid klockan 08:00 med kaffe och smörgås samt mingel och klockan 08:30 startar programmet med vår inbjudna föreläsare. Cirka klockan 09:30 är vi klara. Träffarna har arrangerats sedan 2005.

Våra möten är kostnadsfria för deltagarna. På den här sidan uppdaterar vi information om kommande träffar med Frukostakademin, håll utkik.

Mer information om Frukostakademin finns på sidan www.frukostakademin.orglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Inbjudan till Frukostakademin den 30 mars 2017

Den 30 mars gästas Frukostakademin av Malte Andreasson och Natalie Tideström Heidmark från United Screens. United Screens är Nordens största YouTube-nätverk, och sammanför kreatörer och varumärken på online-video-plattformar som YouTube, Instagram  och Twitch.

Malte och Natalie kommer att visa några av de senaste trenderna inom marketing, branded content och reklam på YouTube, och ge exempel på nationella och internationella kampanjer.

Inbjudan och anmälan Frukostakademin 30 mars

Senast publicerad: 2017-03-23

Kontakt

Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11, Gustavsberg
Postadress: 134 81 Gustavsberg
Telefon: 08-570 470 00
varmdo.kommun@varmdo.se


Mer kontaktinformation

Dokument