Talande webbLyssna

Djuröhemmet

Uteplats vid Djuröhemmet

Djuröhemmet är ett kommunalt särskilt boende för äldre som ligger i vacker natur med skärgården runt knuten.

Djuröhemmet ligger 22 km från Gustavsberg. Bussförbindelse finns veckans alla dagar.

Du som är över 65 år och har ett omfattande vård- och omsorgsbehov erbjuds ett säkert och tryggt boende på Djuröhemmet.

Så jobbar vi

Verksamheten bygger på respekt för människors självbestämmande och integritet och stärker dina möjligheter till självständighet. Du erbjuds frihet för dina enskilda behov och önskemål och får på Djuröhemmet en värdig ålderdom.

Det finns en öppen dagverksamhet på Djuröhemmet. Djuröhemmets öppna dagverksamhet är öppen både för dig som bor på Djuröhemmet och för dig som kommer utifrån.

Din omvårdnad på Djuröhemmet utgår ifrån dina vanor och behov. Du och/eller dina närstående ges möjlighet att själva delta i beslut som rör din vård.

På Djuröhemmet arbetar vi med kontaktmannaskap. Det innebär att du har en kontaktperson i personalgruppen som kan bistå dig när behov finns.

Vi respekterar ditt självbestämmande och din integritet och anpassar vårt arbetssätt efter dig. Vi har en god uppfattning om hur just du vill ha det. Vi knackar alltid på din dörr innan vi kommer in till dig.

Lägenheter uppdelade på tre enheter

Djuröhemmets tre enheter består av Storskärs service- och vårdboende, Lillskärs vårdboende och Kobbens demensboende.

På Storskär finns 21 lägenheter. 11 av lägenheterna består av 2 rum och kök och balkong, i markplan ersätts balkong med uteplats. De övriga lägenheterna består av 1 rum och kök eller pentry. I anslutning till Storskär ligger Minnenas trädgård.

Lillskärs vårdboende har 12 lägenheter med 1 rum med burspråk, pentry och rymligt toalettrum.

Kobbens demensboende består av 8 lägenheter i markplan, lägenheterna har samma utformning som Lillskär. Stort gemensamt kök och allrum i anslutning till inhägnad trädgård.

Senast publicerad: 2018-09-04

Kontakt

Djuröhemmet
Sollenkrokavägen 34
139 73 Djurhamn
Telefon: 08-574 409 00


Enhetschef
Johanna Ramstedt
08-574 409 10
johanna.ramstedt@varmdo.se


Mer kontaktinformation