Talande webbLyssna

Idrottsaktiviteter

Lovaktiviteter för dig som gillar sport och idrott.

Aktiviteterlänk till annan webbplats i Värmdö

Fyrhuset sommargympa

Vad:  Med start i juni, är du välkommen, ung som gammal, och delta på sommargympa. Passen leds av Duddu Sturzenbecker och är inriktade på: rörlighet och flexibilitet, styrka - statisk och dynamisk, explosivitet, koordination och "gliaträning" (finkoordination).  Ingen föranmälan krävs.

För vem: För alla

När: Varje torsdag kl.10-11

Var: Stavsnäs Bygdegård / Fyrhuset

Pris: Kostnadsfritt för unga 13-17 år

Mer info: www.foreningenfyrhuset.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller på vår facebooksida Föreningen Fyrhuset

Djurö Vindö IF Summercamp

Vad: Nu är det dags för DVIF Summer Camp, sommarens höjdpunkt. En härlig upplevelse för de som gillar att röra på sig. Du kommer få prova på fotboll, brännboll, fiske med mera. Ett perfekt tillfälle att lära känna nya kompisar och ha en massa skoj.

För vem: Barn födda 08-10

När: Måndag-onsdag 18-20 juni, kl 9-15

Var:Sjösalavallen, Stavsnäs

Pris: Pris: 650 kr (850 kr för icke medlemmar). Inkluderar lunch, t-shirt, vattenflaska

Anmälan och information: www.dvif.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, senast 25/5 (begränsat antal – först till kvarn)

Sommarlovsläger för barn med särskilda behov

Vad:I år erbjuder Värmdö IF och Värmdö Kommun ett 4 dagars läger för barn med särskilda behov. Aktiviteten riktar sig till barn och ungdomar i åldrarna 5-20 och vi utgår från vår tisdags-aktivitet ” Koll på Boll”.
Koll på boll har fokus på rörelseglädje, lek, dans och bollsporter. Vi jobbar med de grundläggande motoriska färdigheterna som t.ex. klättra, hoppa, springa och balansera med hjälp av en hinderbana. Vi varvar olika
bollsporter genom varierande övningar enskilt, i par eller via leken. Den sensomotoriska träningen arbetar vi individuellt med barnen utefter deras egna förutsättningar. Målet är den individuella utvecklingen och att ha kul tillsammans.

För vem: Barn och ungdomar i åldrarna 5-20

När: Vecka 25 Måndag – torsdag 18-21juni
Grupp 1: 8.30-10.00
Grupp 2: 12.00-13.30

Var: Hemmestahallen, Värmdövallen
För de som går på Kullsvedsskolans fritids dessa dagar kommer assistenterna från skolan att följa med på denna aktivitet. För de som går i andra skolor följer förälder eller assistent med på aktiviteten.

Pris: 200 kr, avser en Värmdö IF T-shirt

Mer info och anmälan: Anmälan sker via länken: www.varmdoif.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster 
Sista dag för anmälan är: 24 maj.

IS Linné Sportkidz

Vad: Sport Kidz är en idrottsskola i lägerform på dagtid. Vår förhoppning är att ge ungdomarna en lärorik vecka som präglas av glädje, engagemang och utveckling.
Varje dag provar vi på och lär oss två nya idrotter. Det kan t. ex. vara lacrosse, casting, gymnastik, bågskytte, blackminton, dans, golf, box, basket, frisbee m.m. En dag består av fyra pass. Två pass med nya idrotter och två pass med lek och avslappning. Alla aktiviteter anpassas efter deltagarnas förmåga.

För vem: Barn och unga födda 2005-2010

När: Vecka 25,18-21 juni kl. 08.00-16.00, Ekvallen, Gustavsberg

Vecka 26, 25-29 juni kl.  08.00-16.00, Värmdövallen, Hemmesta

Var:Gustavsberg och Hemmesta

Pris: 1000 kr

Anmälan och information: http://www.sportkidz.se/index.htmllänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Värmdö Gymnastikakademi sommarläger

Vad: Fyra glädjefyllda gymnastiklägerdagar, minnen för livet! Lägren är organiserade med professionell och rolig träning med individuell utveckling. Vi står på händer, gör kullerbyttor, flickisar, bakåtvolter, hoppar trampolin och mycket mycket mer Alla läger anpassas efter deltagarnas förmåga.

För vem: Barn och unga födda 2014-2002

När: 25 juni, 30 juni, 7 juli, 15 juli klockan 09.00-15.00

Var: Ösbyhallen, Värmdö

Pris: 300 kr

Anmälan och information: http://varmdogymnastikakademi.se/sommarlager/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Gratis sommarträning på Bootcamp

Vad: Alla är välkomna! Vi kommer träna, hinderbana, lite styrka och kondition. Medtag välfylld vattenflaska och tight sittande handskar för ömma händer. Kläder efter väder.
Samling på Hinderbana på Värmdö på Näverängsvägen. Parkering hänvisas till GrantomtaHallen eller Viks skola. Välkommen!

För vem: Barn 5-9 år

När: 28 juni kl 18-19

Var: Värmdö Bootcamp, Näverängsvägen Hemmesta

Pris: Kostnadsfritt

Anmälan och information: https://www.facebook.com/events/203095587172884/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Parkourläger med Parkour Friends

Vad:Lägret kommer att innehålla 20 timmars träning så det är bra om utövaren har spring i benen. Du kan vara nybörjare eller avancerad. Då vi är många coacher så kommer vi ha möjlighet att se ALLA barnen och skräddarsy träningarna efter utövarnas behov. Tre dagar i Grantomtahallen.  Vi gästar även Värmdö Boot Cames häftiga utomhusanläggning. Avslutningsdagen blir i Ösbyhallen så att ALLA utövare får möjlighet att sätta volter i de mjuka skumgroparna. 

För vem: Barn och unga 6-16 år

När: Vecka 27, måndag-torsdag 2-5 juli kl 8-16

Var:Grantomtahallen och Ösbyhallen

Pris: Kostnadsfritt

Mer info och anmälan: Maila till sportmanager@parkourfriends.se eller ring 076-329 68 86.  www.parkourfriends.selänk till annan webbplats  och www.no2drugsfit4Life.comlänk till annan webbplats

 

Sports Heart Camp 2018

Vad: Välkommen till Sports Heart Camp 2018 med 12 olika idrottsinriktningar  i Stockholms skärgård på Värmdö! Välj mellan fotboll, ishockey, handboll, basket, innebandy, friidrott, bordtennis, mountainbike, dans, e-sport, show och schack. Aktivitetscentret är laddat med allt ifrån hinderbana där en gladiator utmanar och swimrun med instruktör till Bumper Balls och Segways. Vi grillar, badar och njuter av sommaren tillsammans med nya kompisar.

För vem: Sports Camp med övernattning är för de äldsta (födda 2003-2007), Day Camp för de lite yngre (födda 2008-2011) och Play Camp tillsammans med vårdnadshavare för de allra yngsta (födda 2012-2013).

När: Söndag-fredag 5-10 aug 

Var:Brunn, Ingarö

Anmälan och information: http://www.sportsheart.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

GIF Summercamp Farstaborg

Vad: Sommarens höjdpunkt för alla fotbollstokiga killar och tjejer eller för nybörjaren som vill starta sin fotbollsutbildning i år tillsammans med engagerade och peppande ledare på Farstaborgs härliga naturgräs i Gustavsberg.

För vem: Barn födda 2012-2005

När: Vecka 33, måndag-fredag 13-17 augusti

Var: Farstaborgs idrottsplats, Gustavsberg

Pris: 1495 kr

Anmälan och information: http://www.stadiumfotbollsskola.se/Gustavsberglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


E-sportsläger

Vad: E-sportsläger med tävling, träning med proffs och föreläsningar. Vi jobbar på att bli grymma gamers genom att träna Counter-Strike: Global Offensive och League of Legends som proffsen gör. Vi spelar endast dessa två spel eftersom vi har coacher, övningar och uppgifter för dessa på plats. Alla deltagare får träning utefter sin nivå; lägret passar för både de som redan aktivt tävlar och de som precis installerat spelet.

Det är möjligt att hyra komplett datorutrustning för lägret till en kostnad av 500 kr. Detta görs som tillval vid anmälan. Lunch medtages eller inhandlas i Gustavsbergs Centrum under lunchtid.

För vem: Unga 13-17 år

När: fredag-söndag 17-19 augusti. Fre-lör kl 10-17, sön kl 10-14

Var: Kommunhuset i Skogsbo

Pris: 300 kr

Anmälan och information: esportvarmdo.eventbrite.com.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Värmdö kommun i samarbete med Area Academy


 

Senast publicerad: 2018-06-26

Kontakt

Värmdö kommun
Skogsbovägen 9–11, Gustavsberg
Postadress: 134 81 Gustavsberg
Telefon: 08-570 470 00

varmdo.kommun@varmdo.se

Ställ en fråga direktlänk till annan webbplats

 


Mer kontaktinformation

Mer information

Länkar