Tyck till
Talande webbLyssna

Gymnasieskolor i
Värmdö kommun

Värmdö har två kommunala gymnasieskolor; Gustavsbergs gymnasium (G2) som ligger centralt i Gustavsberg och Värmdö gymnasium som ligger vid Gullmarsplan. Dessutom finns två fristående skolor; Värmdö tekniska gymnasium (VTG) och Mälardalens Ridgymnasium. 

G2 - Gustavsbergs gymnasium

Gustavsbergs gymnasium är en kommunal, modern skola som sätter kunskap och kreativitet i centrum. Skolan satsar på en bra studiemiljö för eleverna med fräscha lokaler och modern teknik i klassrummen.

Läs mer på: www.gustavsbergsgymnasium.selänk till annan webbplats

Värmdö gymnasium

Värmdö gymnasium, som är en av Stockholms mest attraktiva gymnasieskolor, ligger centralt vid Gullmarsplan i Stockholm. Skolan har ca 1200 elever fördelade på fem högskoleförberedande program: EK, ES, NA, SA och TE.

Läs mer på: www.vgy.selänk till annan webbplats

VTG - Värmdö tekniska gymnasium

VTG är en väl etablerad friskola, grundad redan 1994. Under åren har skolan utbildat över 1500 tjejer och killar för att passa de ständigt nya krav som arbetsmarknaden ställer. Skolan har APU/APL-platser som de har samarbetat med länge och söker nya platser efter behov.

Läs mer på: vtg.nulänk till annan webbplats 

Mälardalens Ridgymnasium

Höstterminen 2015 startade Mälardalens Ridgymnasium i Gustavsberg. Skolan har ett nationellt naturbruksprogram med inriktning lantbruk och fördjupning häst.

Läs mer på: malardalensridgymnasium.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Senast publicerad: 2017-09-25