Hallå, du där! Så bra att just du har hittat hit…

Att fortsätta göra samma sak och förvänta sig att det ska förändra något, det kan vi nog vara överens om är en dålig idé. Eftersom vi nu blir fler äldre och färre i arbetsför ålder så behöver vi som kommun göra och tänka nytt.

Värmdö kommun siktar därför på att bli smartare och nyttja varje skattekrona på bästa sätt. Är det ett mål du kan skriva under på? Ja, då har vi ju redan tagit första stegen på din och vår gemensamma resa. Är du nyfiken på just detta, då är tipset www.smartarevarmdo.se Länk till annan webbplats. där du kan läsa, lyssna och se på vad och hur vi gör.


Ditt uppdrag hos oss, om vi väljer varandra, kommer präglas av kommunens utveckling där ditt bidrag är viktigt. Du är en viktig kugge i Kommunledningskontoret där du bidrar till vår utveckling mot ett smartare Värmdö. Att arbeta inom kommunal verksamhet är att finnas till för våra invånare och få följa dem under deras livsresa, en förmån få organisationer kan erbjuda. I en kommun av Värmdös storlek får arbeta brett med frågor inom den kommunala verksamheten samt lära känna kommunens olika uppdrag.

Vi vet att det låter oemotståndligt men för att närma oss varandra skulle vi också vilja se att du känner igen dig i minst 3 av dessa egenskaper. Egenskaper som vi värdesätter och vars innehavare brukar trivas i vår organisation.

Vill utforska och realisera potentialen

För dig är det viktigt att alltid se till vilken potential som finns och hur den kan uppnås. Du arbetar för att realisera den med en förståelse för processen arbetet drivs i.

Samverkar hellre än inte

Du ser värdet i att samverka med andra och att det ger mervärden jämfört med att arbeta ensam, i samverkan kan fler perspektiv vägas in och skapa nya möjligheter.

Nyfiken på framtiden och digitaliseringens möjligheter

För dig är framtiden ljus och du söker aktivt information för att förstå och agera efter hur den kommer utformas. Digitalisering är något som intresserar dig och du följer med intresse hur den utvecklingen kan användas i det kontext där du verkar.

Värde är viktigt

Du är värderingsstyrd och känner respekt för att arbeta i en organisation som möter invånare och företagare på olika steg i deras livsresa. Det är viktigt för dig att vara varsam om de gemensamma resurserna och säkerställa att de kommer till bästa möjliga nytta.

Så, vad kan då vi erbjuda dig? Utöver att vår kommun är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda så får också våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna genom tillit, handlingskraft och öppenhet. Vi vill att våra medarbetare ska uppnå frihet att växa, frihet att välja väg och frihet att göra skillnad.

Vi är en skärgårdskommun och lever som vi lär, att erbjuda arbete på distans är en självklarhet för oss

Vi vet, det är sammantaget ett erbjudande som är svårt att motstå. Se gärna vilka lediga roller vi har just nu. Vill du veta mer så hör av dig till support.rekrytering@varmdo.se