Allmänhetens frågestund 7 oktober

Publicerad

Mall för nyhetsbild

Den 7 oktober bjuder Värmdös förtroendevalda in till allmänhetens frågestund. Utifrån de rekommendationer som råder gällande distansering så kommer nämnderna att välkomna medborgare på ett sätt som är både tryggt, säkert och demokratiskt.

Allmänhetens frågestund är ett tillfälle där allmänheten har möjlighet att träffa förtroendevalda för att ställa frågor. Frågestunden hålls mellan 16.00 -17.00 och kommer att genomföras i cafémodell. Det innebär att frågorna inte behöver skickas in i förväg och att du som medborgare får en möjlighet till en dialog med våra politiker i en lugn miljö. Ordförande från respektive nämnd samt representanter från oppositionspartierna kommer att finnas tillgängliga för frågor.

Utifrån de rekommendationer som råder så kommer representanter från nämnderna att bjuda in till dialog på olika platser i kommunhuset samt i Gustavsbergsteaterns foajé.

Kommunhuset

  • Matsalen, entré 2 vid Hälsans hus: Utbildningsnämnden
  • Plan 3, entré 3 vid Hälsans hus: Vård- och omsorgsnämnden
  • Kanholmsfjärden, entré via huvudentrén: Kultur- och fritidsnämnden
  • Värmdösalen, entré 1 vid Hälsans hus: Socialnämnden och vuxenutbildning- och arbetslivsnämnden samt KSPU och kommunstyrelsen

Gustavsbergsteatern

Gustavsbergsteaterns foajé: Tekniska nämnden och bygg-, miljö- och hälsoskyddsnämnden

Tjänstemän kommer att bemanna entréerna och se till att du som vill ställa en fråga hittar till rätt nämnd, samt finnas tillgängliga i lokalerna och säkerställa att alla medborgare får en möjlighet att ställa sina frågor. Klockan 17:30 startar kommunfullmäktige och den sändningen kan du följa live.

Se webbsändningen

Vi ber er respektera de rekommendationer som finns - stanna hemma om du har symtom och håll avstånd i våra lokaler. Vi förbehåller oss rätten att begränsa antalet deltagare i lokalen. På så sätt får så många som möjligt en chans att ställa frågor i en trygg och coronasäker miljö.