Fyra dagars festligheter i Gustavsberg

Publicerad

Visionsbild över
kulturhusets tegelfasad med ballonger och en svensk flagga framför. 

Mellan den 6 och 9 juni hålls nationaldagsfirande, invigning av Värmdö kulturhus, Värmdöfestivalen och Värmdös demokratidagar. Och vi vill såklart att du är med och gör festen!

Den 6 juni ses vi för att fira nationaldagen tillsammans. Men gå inte hem efter alla tal, sånger, prisutdelningar och ceremonier. För då är det ju dags att äntligen öppna dörrarna till vårt nya kulturhus och utforska de nya fina lokalerna, biblioteket och alla roliga aktiviteter vi har förberett till dig som besökare.

Till helgen den 8-9 juni fortsätter festligheterna med årets Värmdöfestival. Här kan du träffa flera av kommunens verksamheter, föreningar, företag och andra utställare och roa dig med mängder av prova på-aktiviteter. Allt till takterna av härliga uppträdanden från scenen.

Den 6-9 juni hålls också Värmdös demokratidagar i samband med EU-valet som då pågår för fullt. Det blir konserter, bokcirkel, filosoficafé om frihet, politikerutfrågning med VK Ung och spännande skyltning i biblioteket för att lyfta det viktiga temat.

Här hittar du programmen till varje evenemang:

Nationaldagsfirande den 6 juni Länk till annan webbplats.

Invigning av Värmdö kulturhus den 6 juni Länk till annan webbplats.

Värmdöfestivalen den 8-9 juni Länk till annan webbplats.

Värmdö kommuns demokratidagar den 6-9 juni Länk till annan webbplats.

Varmt välkommen!