Greger Ragnarsson ny samhällsbyggnadschef i Värmdö

Publicerad

Porträtt

Fotograf Niclas Ingvarsson Trelleborg

Vi välkomnar Greger Ragnarsson i rollen som ny samhällsbyggnads­chef i Värmdö kommun. Greger kommer närmst från motsvarande roll i Örkelljunga kommun och börjar sitt uppdrag i Värmdö den 1 mars.

Cecilia Lejon, kommundirektör i Värmdö, är glad över att en av kommunens mest ansvarstyngda chefsroller nu är tillsatt:

Jag är glad över att vi nått i mål med den här viktiga rekryteringen. Vi har medvetet valt att låta processen ta tid för att säkerställa rätt person på rätt plats – det känner jag mig trygg i att vi gjort nu i Greger Ragnarsson. Han kommer med sin erfarenhet och kompetens att bidra till vår fortsatta utveckling och jag välkomnar Greger varmt till Värmdö kommun, säger Cecilia Lejon, kommundirektör.

Med sin bakgrund som samhällsbyggnadschef i Örkelljunga kommun samt bygglovs- och geodatachef i Trelleborg, så ser Lejon att Ragnarsson har egenskaper och erfarenheter som Värmdö kommer ha stor nytta av.

Värmdö är en spännande expansiv kommun. Det är en fantastisk möjlighet att få verka i en av Sveriges snabbast växande kommuner, som dessutom är skärgårdens mittpunkt med allt vad det innebär. Jag ser fram emot att tillsammans med kollegor och medarbetare få bidra i den utvecklingen, säger Greger Ragnarsson.

I sina tidigare uppdrag har Greger även ansvarat för digitalisering av ledningssystem, ärendehanteringssystem och processer inom samhällsbyggnadsområdet. Han ser stora fördelar med att leda i en organisation där hela produktionen finns inom ett kontor, från planering till genomförande och förvaltning:

Det, tillsammans med de möjligheter som finns genom den digitala transformationen, skapar goda förutsättningar för att vi ska lyckas i vårt uppdrag.

Vi säger varmt välkommen till Värmdö!