Inflyttningsfest i Brunn

Publicerad

Mall för nyhetsbild

Under fredagen hölls en officiell invigning för det nya kvarteret i Brunn centrum på Ingarö.

Det nya kvarteret består av sex fyravåningshus med 132 lägenheter, som samtliga har förmedlats via Bostadsförmedlingen i Stockholm samt genom VärmdöBostäders internkö för befintliga hyresgäster.

De besökande fick lyssna till tal från Anette Frumerie, Rikshem, Kenneth Claesson, VärmdöBostäder och kommunstyrelsens ordförande, Carl Kangas.

– Det känns fantastiskt att få fira inflyttningen med våra hyresgäster, anställda, ägare och samarbetspartners. Nu vill vi tillsammans fortsätta att utveckla kvarteret och närområdet i samråd med de boende och de verksamheter som kommer att etablera sig i lokalerna, säger Kenneth Claesson, VD på VärmdöBostäder.

– Vi är väldigt glada att idag få inviga 132 nya lägenheter i Brunn. Hyresrätterna är ett viktigt tillskott i vår kommun. Värmdö ska ha bostäder för alla skeden i livet. Jag hoppas att de nyinflyttade ska trivas, säger Carl Kangas (S), Kommunstyrelsens ordförande.

Det bjöds på fika och tilltugg och framför allt sol! Efter talen samlades alla vid en gräsyta för e gemensam plantering av ett träd för att symbolisera områdets uppstart och tillväxt.

Tack till alla som deltog!