Lena Hellström, ny Kultur- och fritidschef Värmdö kommun

Publicerad

Mall för nyhetsbild

Värmdö kommun välkomnar Lena Hellström som ny Kultur- och fritidschef i Värmdö kommun. Lena kommer närmast från rollen som Kultur- och fritidschef i Tyresö kommun.

Nyligen blev det klart att det är Lena Hellström som axlar rollen som ny Kultur- och fritidschef i Värmdö. Innan sina år i Tyresö har Lena arbetat med liknande kommunalt uppdrag i Östhammar.

Lena har den breda bakgrund och gedigna erfarenhet som uppdraget kräver, säger Cecilia Lejon, Kommundirektör, Värmdö kommun. Jag är övertygad om att Lena med sitt tydliga visionära ledarskap och engagemang för sakfrågorna kommer att utgöra ett utmärkt tillskott till vår förvaltning.

Värmdö har ett rikt kultur- och fritidsliv, med en kulturhistorisk tyngd som präglar hela kommunen. Båda faktorerna bidrar till att kultur- och fritidsarbetet ständigt är aktuellt och i fokus i kommunen. Så här tänker Lena själv kring sitt nya uppdrag:

Med stor glädje ser jag fram emot att bli Värmdös nya kultur- och fritidschef. Det är ett mycket spännande uppdrag att tillsammans med Värmdös rika och breda konst-, kultur- och föreningsliv kunna bidra till en meningsfull fritid för barn och unga och alla andra som bor och lever i Värmdö. Värmdö är dessutom en plats som har mycket att erbjuda. Jag besöker gärna Gustavsbergs hamns och Värmdös alla naturområden och skärgård, gärna utrustad med orienteringskarta, vandringsskor eller kajak.

Lena Hellström kliver på sitt uppdrag 16 augusti. Varmt välkommen till Värmdö, Lena!