Snart dags för Värmdöfestivalen 2024!

Publicerad

Person går förbi en flagga med texten
"Värmdöfestivalen" nere i Gustavsbergs hamn.

Värmdö kommuns största evenemang, Värmdöfestivalen, hålls i Gustavsbergs hamn den 8-9 juni. Folkfesten bjuder på aktiviteter och uppträdanden för alla åldrar med artister som Den svenska synden, Arkadia och Porslinsteatern.

Den 8 och 9 juni är det dags för årets Värmdöfestival i Gustavsbergs hamn. Festivalområdet kommer ha stort fokus på aktiviteter och upplevelser. Det blir tivoli, loppis, tävlingar, ponnyridning, pyssel, ansiktsmålning, sporter, spel och mycket mer. Dessutom kommer ett helt gäng foodtrucks på besök.

Under lördagen och söndagen fylls scenen med uppträdanden från lokala talanger och olika artister. De bjuder bland annat på dans, musik, teater och trollerier. Evelina Olsén är även i år konferencier båda dagarna.

Många av Värmdös föreningar och företag medverkar också under helgen och hamnföretagen håller öppet. Under festivalen kan besökare även ta en sväng förbi Värmdö kulturhus, som invigs i samband med kommunens nationaldagsfirande den 6 juni i Gustavsbergs hamn.

Värmdöfestivalen anordnas i år av Louie Louie - Möten, Event & Teambuilding i samarbete med Föreningen Fyrhuset och på uppdrag av Värmdö Kommun. Hela Festivalprogrammet, utbud och deltagande verksamheter fylls på löpande här:

Program - Värmdöfestivalen Länk till annan webbplats.

 

Vill du följa med på arrangörernas resa fram till festivalen och få veta mer om deltagare och aktiviteter? Välkommen att följa festivalens evenemang via vår profil på Facebook:

Festivalens evenemang på Facebook Länk till annan webbplats.