Värmdö höll branschfrukost för fastighetsmäklare

Publicerad

Mall för nyhetsbild

Värmdö kommun bjöd under fredagen in lokala fastighetsägare till årets första företagsfrukost med syfte att stärka kommunens relation till näringslivet.

Idag hölls årets första företagsfrukost. Värmdö kommun hade bjudit in kommunens lokala fastighetsbyråer för att skapa dialog och stärka relationen till fastighetsbranschen och näringslivet i Värmdö. Kommunen fick även möjlighet att lyfta frågor kring bland annat detaljplaner, enskilda avlopp och bygglovsfrågor.

Vi tycker att det är viktigt att lyssna in och skapa en god kontakt med denna bransch då de träffar många av kommunens invånare samt nya medborgare som även i många fall är företagare. Denna morgon gavs det möjlighet för branschen att få information från olika avdelningar inom samhällsbyggnadskontoret samt för nätverkande, säger Ulla Rådling, näringslivschef på Värmdö kommun.

Ett mycket bra initiativ från Värmdö kommun. Detta är ett tillfälle att samverka och få en helhetssyn över de frågor vi får från våra kunder. Det är viktigt att vi som mäklare är uppdaterade och har aktuell information kring dessa frågor. Vi ser fram emot fler sådana här träffar, säger Jonas Lönnroth, fastighetsmäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.