Nyheter

Tyck till
Talande webbLyssna

13 maj 2019

Vi på Värmdö festivalen söker funktionärer!

Den 5, 6 & 7 juni kommer festivalen Vi på Värmdö tillbaka till Gustavsbergs hamn. Nu hoppas vi att fler vill vara med och se till att festivalen blir en hejdundrande tillställning och eftersöker därför funktionärer till båda dagarna!

5 juni

Festligheterna startar under eftermiddagen. Kvällen bjuder bland annat på underhållning i form av Frida Öhrn, Evelina Olsén, Maria Johansson, Ska`n`Ska, Öbor, Wild Night Orchestra och andra artister.

6 juni

Då drar vi igång det traditionsenliga nationaldagsfirandet vid lunchtid. På scenen syns bland annat Värmdö kulturskola, Niclas Engemoen, Gustavsbergskören, Ital Skurk och succébandet från 2017 – Värmdö Local Heroes Band. Under dagen kommer även priser och stipendier delas ut och det kommer även hållas en välkomstceremoni för nya svenska medborgare i anslutning till nationalsången.

7 Juni

Sista dagen blir det ungdomsfestival och den avslutas med Entomed AD och inleds med DJ Mollly Malone & Funkisdisco. Däremellan blir det uppträdande av Värmdös unga artister och band som tex Grid Cessley Maximus Helenius & Julia Cockin Wöhlk.

Alla är välkomna alla dagar och nytt för i år är att det kommer finnas ett område för de unga under hela festivalen med hopptält, mekanisk tjur, Karaoke, hinderbana mm. Lokala utställare, restauranger & foodtrucks finns på plats i hamnen alla dagar.

Läs mer på vår hemsidalänk till annan webbplats


Välkomna till Värmdös största festival!​

Funktionärer sökes!

Vill du vara med och se till att eventet blir en härlig fest för hela Värmdö? Bra, för som tidigare år behövs hjälp och engagemang från frivilliga! Alla funktionärer får en t-shirt, matbiljett och möjlighet till förstklassig musikalisk underhållning.

Anmäl ditt intresse via formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Programmet är under bearbetning, och mer info om övrigt innehåll publiceras framöver. Förfrågan om funktionärskap går även ut till föreningar och organisationer, men via ett separat och riktat utskick.

Vi hoppas vi ses!

Anmälningsformulär
Vi på Värmdö festivalen

Vi samlar in fina uppgifter för att kunna kontakta dig angående din intresseanmälan. Dina insamlade uppgifter kommer endast att sparas fram tills det att festivalen har ägt rum. När eventet är avslutad förstörs både den digitalt och manuellt insamlade informationen. Ingen annan part än Värmdö kommun kommer att få tillgång till dem. Läs mer om hur dina uppgifter används här!öppnas i nytt fönsterVälj dag * (obligatorisk)
Välj dag

0 kommentarer har registrerats
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarDokument