Nyheter

Tyck till
Talande webbLyssna

Coachande föräldraskap - kom på utbildning 29/8!

Idrottsresan går vidare. Utbildningen Coachande föräldraskap är öppen för samtliga föräldrar som har barn inom föreningsidrotten i Värmdö, oavsett idrottsgren!

Visste du att det varje dag finns barn som slutar att idrotta på grund av vuxnas beteende runt deras träningar och matcher? Och att var femte barn känner hård press från föräldrar, tränare och andra vuxna?

Coachande föräldraskap

Som förälder är du viktig för ditt barns motivation, utveckling och upplevelse av sitt idrottsutövande och hens möjligheter till ett livslångt intresse för idrott i stort. Du är också en viktig resurs i föreningens arbete med att skapa en idrottsmiljö för så många som möjligt, så länge som möjligt, i så bra verksamhet som möjligt.

Stockholms Fotbollförbund gör nu en storsatsning för att nå föräldrar i åldersklasserna upp till 12 år och erbjuder därför utbildningen Coachande Föräldraskap till alla typer av idrottsföreningar
och föräldrar kopplade till dessa.

Lyssna till Kim Rehnfeldt

Föreläsare är Kim Rehnfeldt som är organisationskonsult, föreläsare och coach. Han processleder organisationsförändringar och förbättringsarbete och föreläser och utbildar inom idrotten i en rad olika områden såsom föreningskunskap, effektivt styrelsearbete, coachande föräldraskap. Kim har även under många år varit ordförande i Rotebro IS och har tidigare suttit i Stockholm Fotbollförbunds Föreningskommitté och Styrelse.

 

Datum: 29 augusti
Tid:
18.00-20.00
Plats:
Gustavsbergsteatern


Anmälan medlemmar StFF:
>> anmälan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Anmälan övriga:
>> anmälan

 

Se inbjudan:
>> Coachande föräldraskap Länk till annan webbplats.

 

0 kommentarer har registrerats
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarLänkar

Dokument