Nyheter

Tyck till
Talande webbLyssna

04 juni 2018

Fira 5-6 juni i Gustavsbergs hamn!

Vi på Värmdö-festival är en riktigt familjefest, med något för alla! Den 5-6 juni är det äntligen dags igen!

Tisdagen den 5 juni består festligheterna kl 17.00-22.00 av en helkväll i musikens tecken. På scen hittas band andra Daniel Lemma featuring Wild Night Orchestra och Urban Tribe, plus att NOICE också håller en efterlängtad jubileumsspelning! Passa på att äta middag eller ta en after work i hamnen under kvällen och njut av atmosfären!

Nationaldagen, den 6 juni, öppnar festivalområdet upp kl 11.00 och under dagen bjuds det på aktiviteter för hela familjen. Vad sägs om hoppborg, ponnyridning, bikepark, försäljning av lokala delikatesser, butiksmingel hos några av hamnens egna företagare, gratisyoga, food trucks och musik från hela två olika scener? Vi kommer också passa på att välkomna vår nya svenska medborgare och dela ut stipendier och utmärkelser. Festivalen är slut vid 17.00.

Vi hoppas och tror på två riktiga toppendagar i Gustavsbergs hamn och hoppas att så många som möjligt väljer att fira tillsammans med oss. Medtag kläder efter väder och ett glatt humör!

Aktuellt program hittas här
>>Program 5-6 juni
Observera att detta kan komma att förändras.


Läs mer om eventet via www.varmdo.se/vipavarmdo
Hjärtligt välkomna!  


Observera: Firandet under 5-6 juni kommer att innebära en ökad tillströmning av människor i Gustavsbergs hamnområde, högre ljudnivå än normalt samt något begränsad framkomlighet i trafiken. Delar av Odelbergs väg kommer vara avstängd för privatbilister under den 6 juni och den lilla parkeringen utanför frisörerna i Gula Byggningen kommer vara avstäng från 17.00 den 5 juni. Vi ber alla vänligen att inte parkera i dessa områden under denna tidsperiod. Vi önskar även att försöka undvika dubbelparkering i andra delar av hamnområdet under dessa dagar, för att inte hindra bussarna i deras turer. Värmdö kommun ber om överseende kring överstående, tackar ödmjukast för hjälpen och hoppas på två härliga festivaldagar.

0 kommentarer har registrerats
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarLänkar