Nyheter

Tyck till
Talande webbLyssna

Nästa nummer av Vårt Värmdö är på väg!

I dagarna landar 2018 års första nummer av tidningen Vårt Värmdö i din brevlåda. Årets första tema är omsorg!

I det allra första numret av Vårt Värmdö 2018 speglar vi främst verksamheter, organisationer och funktioner i Värmdö som har omsorg som sin huvudpunkt. Häng med på dans hos Gustavsgården, få bättre inblick i hur boendestöd fungerar eller läs mer om hur våra viktiga lotsar arbetar.

Polarna och Välkommen till Värmdö är två verksamheter som arbetar med omsorg på ett lite annorlunda sätt. I porträttet kan du läsa mer om hur Polarna-profilen Daniel låtit socialt arbete genomsyra sin livsstil och under lite drygt ett uppslag låter vi Välkommen till Värmdö berätta varför inkludering och innanförskap ger ett mer välmående samhälle.   

2018 är också valår. Första numret av tidningen mjukstartar därför valinformationen med att illustrera röstresan och berätta mer om hur du kan få möjlighet att jobba som rösträknare i september.  

Självklart kan du även läsa Vårt Värmdö via webben - klicka här
Vårt Värmdös webbplats >> Öppnas i nytt fönster.


Om Vårt Värmdö

Första numret av Vårt Värmdö gavs ut i april 2016. Värmdö kommun ger ut tidningen och förhoppningen är att du ska få ta del av några av de goda historier och initiativ som sker i våra verksamheter varje dag.

Samtliga medborgare och medarbetare får tidningen hemskickad och tidningen ges under 2018 ut i tre nummer.

 

0 kommentarer har registrerats
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarLänkar

Dokument