Nyheter

Tyck till
Talande webbLyssna

Nu kan du bli Polare!

Fram till den sista april kan du som är mellan 18-20 år och folkbokförd i Värmdö ansöka om att bli Polare!

Nu finns äntligen chansen att söka till Polarna igen. Polarna Värmdö är unga vuxna som är 18-20 år, anställda av Värmdö kommun för att finnas ute bland ungdomar i åldersgruppen 13-16 under eftermiddagar, kvällstid och helger. Dom arbetar alkohol-/ drog- och brottsförebyggande genom uppsökande arbete i kommunen och är en del i ett unikt nätverk bestående av skola, Polis, nattvandrande föräldrar, fritidsgårdar, Maria ungdomsenhet och andra aktörer i kommunen som kommer i kontakt med ungdomar.

Alla polare får en grundutbildning som bla består av personligt ledarskap, första hjälpen, hjärt-lungräddning, grundläggande brandkunskap, lag och rätt, konflikthantering och en orientering om hur socialförvaltningen arbetar. Utbildningarna genomförs kontinuerligt med de aktiva unga vuxna som ett led i att bli ansvarsfulla ledare. På fältet arbetar grupperna tillsammans med erfarna arbetsledare i de miljöer där ungdomar rör sig på helgerna.

Är du mellan 18-20 år (från det året du fyller 18 år till det året du fyller 20 år), folkbokförd i Värmdö kommun och sugen på att bli Polare?

Kalas, då gör du din anmälan här!

0 kommentarer har registrerats
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarLänkar

Dokument