Nya digitala tjänster för skola och förskola – var med och påverka!

Publicerad

Barn använder dator i skolan

Vårdnadshavare för alla skolåldrar, se hit! Värmdö står i startgroparna inför utvecklingen av nya digitala tjänster för skola och förskola. Är du intresserad av att delta på två workshops nu i vår?

De nya digitala tjänsterna ska utvecklas med utgångspunkt från de behov och önskemål som finns hos oss på Värmdö. Resultaten av de behov som identifieras kommer att matchas mot de lösningar som finns på marknaden för att se hur vi kan använda dessa tjänster. Därför vill vi ha just din åsikt som vårdnadshavare i förskola, grundskola och på gymnasiet – vad upplever du fungerar bra och vilka förbättringsområden ser du när det gäller din kontakt med eller insynen i verksamheten? Kan något av dessa förbättras eller utvecklas genom digitaliseringens möjligheter?

Genom att delta i en workshop får du en unik möjlighet att dela dina tankar och idéer, vilket ska hjälpa oss att utforma digitala tjänster som passar dig och din familj som slutanvändare. Bland våra deltagare vill vi ha så stor mångfald som möjligt vad gäller skolåldrar, skolor och övriga faktorer som kan ha betydelse.

Om våra workshops

Varje deltagare får vara med på två workshops som vardera tar 2 till 3 timmar i anspråk. Våra workshops startar under vecka 9 och pågår fram till vecka 13. De kommer att genomföras under kvällstid och hålls lokalt i Värmdö.

Resultaten från våra workshops kommer att presenteras här på kommunens hemsida, där våra kommuninvånare kommer att kunna se och ge ytterligare återkoppling på dem.

Lämna din intresseanmälan här

Låter det intressant? Fyll då i nedanstående formulär, så återkommer vi till dig ifall du får en plats. Observera att din intresseanmälan endast gäller för en deltagare. Eftersom vi gärna vill få en bra spridning vad gäller skolor och årskurser kommer vi att göra ett urval bland deltagarna. Du som väljs ut till att delta kommer att få en direkt påverkan på hur de nya digitala tjänsterna utformas och därigenom också på vardagen för dig och ditt barn eller ungdom.

Du kan anmäla intresse till och med den 21 februari.

Formuläret är borttaget