Nyheter

Tyck till
Talande webbLyssna

Nya tillfälliga bussterminalen i Slussen tar form!

Redan nu har några av bussarna till Nacka flyttat till den nya tillfälliga bussterminalen och senare under våren är det dags för bussarna till Värmdö.

Ny bussterminal

Den tillfälliga bussterminalen beräknas vara i bruk till och med år 2023 och kommer att vara väl anpassad för resenärernas behov. Terminalen har utformats så att på- och avstigning ska fungera så smidigt som möjligt. Den får även skärmtak över avgångsplatserna så att du kan vänta på bussen under tak.

Ny tunnelbaneentré

I samband med att bussarna flyttar till den tillfälliga bussterminalen så stänger entrén från tunnelbanan ut mot den nuvarande bussterminalen för Nacka/Värmdöbussarna. Istället byggs en tillfällig tunnelbaneentré på Ryssgården för att klara av mängden resenärer som ska byta mellan bussar och tunnelbana. Det blir en funktionell entré som erbjuder tydlighet och trygghet för resenärerna.

 

Under mars månad 2018 kommer SL att skicka ut en broschyr till alla boende på i Värmdö.

Här hittar du också brochyren! , 1.5 MB, öppnas i nytt fönster.

Om du vill veta HUR din resa via Slussen påverkas kan du läsa mer på sl.se/slussen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Om du vill veta VARFÖR din resa via Slussen påverkas kan du läsa mer på sll.se/slussen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

0 kommentarer har registrerats
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarMer information

Länkar