Nyheter

Tyck till
Talande webbLyssna

Parkera, cykla och gå – snart är det klart i Porslinskvarteren

Nu börjar gator, gång- och cykelbanor bli klara i Porslinskvarteren, inflyttning är i full gång och snart kan du börja parkera på angivna platser. Innan dess kommer det under en begränsad period vara parkeringsförbud.

Värmdö kommun arbetar just nu för att färdigställa allmän plats i Porslinskvarteren. Det innebär att gator, gång- och cykelbanor samt parkstråk just nu inte kan användas fullt ut. För att arbetet ska flyta på och inga oförutsedda förseningar ska uppstå råder det parkeringsförbud i området. Möjlighet för boenden att vid inflyttning kunna lasta och lossa intill sin fastighet kommer att finnas. Däremot är det inte tillåtet att stå parkerad längre perioder eftersom den allmänna platsen behöver vara tillgänglig för färdigställandet.

 

Kartbild över vart parkieringsförbudsskyltar finns.

Så här ser skyltningen ut i dagsläget

 

Under augusti och september planeras de första gatorna att vara färdigställda. Parkering kommer då vara möjligt för besökare till fastigheterna och verksamheterna med en reglering om 4 timmar med p-skiva under dag- och kvällstid och längre tid under natten.

Så här kommer parkeringsregleringen att se ut Länk till annan webbplats..

Tack för att du hjälper oss genom att ge plats för att göra klart!

0 kommentarer har registrerats
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar