Nyheter

Tyck till
Talande webbLyssna

11 juli 2017

Restaurang och gästhamn på Kattholmen

Nu pågår byggproduktion på Kattholmen i Gustavsbergs hamn och under 2018 planeras en restaurang i det gamla elverket samt en gästhamn för omkring 45 båtar.

Sedan i mars pågår byggproduktionen på Kattholmen där man gör markarbeten, uppför nya byggnader för gästhamn och tillhörande verksamhet som hamnkontor, omklädningsrum, duschar och tvättstuga. Bryggor byggs runt holmen och totalt kommer cirka 45 båtar kunna lägga till vid Y-bommar i den nya gästhamnen. Breda ramper kommer att byggas för att underlätta tillgängligheten till bryggorna. Restaurangen kommer ligga vid vattnet och ha en härlig utsikt över Farstaviken.

Byggarbetet pågår

Renovering och byggarbetet kommer att fortsätta under hela året, med ett mindre uppehåll i samband med båtmässan Allt på sjön 1-3 september. Det är ännu inte fastställt vem som ska driva verksamheten på Kattholmen.

Inför båtsäsongen 2018 står gästhamnen redo att ta emot sina gäster och förhoppningen är även att en restaurangverksamhet är på plats.

Intresserad?

Är du intresserad av entreprenad för restaurang och/eller gästhamn på Kattholmen? Då är du välkommen att kontakta Carl-Henrik Ageman på Bjurfors Näringsliv Stockholm. Tfn 08-520 267 00 eller e-post
carl-henrik@bjurfors.se

Läs mer på www.bjurforsnaringsliv.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

0 kommentarer har registrerats
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar