Nyheter

Tyck till
Talande webbLyssna

Så gör vi Brunn tryggt för unga!

Är du förälder eller rör du dig i skolans närområde som näringsidkare, granne eller aktiv i föreningslivet? Välkommen på en kvällsföreläsning om förebyggande åtgärder som fungerar.

Polarna, MiniMaria och Stödcentrum Unga Brottsutsatta bjuder in till en kvällsföreläsning om hur du kan hjälpa till att göra Brunn till en tryggare plats för våra ungdomar. Fakta och forskning blandas med konkreta tips och råd. Polisen och Socialtjänsten medverka.

Det finns inte en enskild insats som löser allt, därför bjuds vuxna in som finns och vistas i ungdomars närområde. Johan Berglind, en av initiativtagarna bakom Polarna förtydligar:

Många unga idag upplever en stor otrygghet, vi tror på att få till en samverkan mellan flera aktörer för att möjliggöra att våra unga får uppleva trygghet i en respektfull och drogfri miljö. Vi vill också uppmuntra till mer civilkurage till vardags, att fler vågar ingripa om de misstänker att någon till exempel behöver stöd eller blir utsatt för brott.

Kom och lyssna på föreläsningen – du kommer att få med dig en verktygslåda med konkreta tips och råd kring hur du bör agera!

Var: Lemshaga Akademi, Ladan, rum L1/L2.

När: 14 februari, 18.00-19.30

Föreläsningen är en del av en brottsförebyggande satsning.

 

0 kommentarer har registrerats
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar