Nyheter

Tyck till
Talande webbLyssna

29 juni 2018

Snart landar Vårt Värmdö hos dig!

I dagarna är det dags för 2018 års andra nummer av Vårt Värmdö att dimpa ner i din brevlåda. Denna gång är det Värmdös unga som står i fokus!

Årets andra nummer av tidningen Vårt Värmdö tar avstamp hos kommunens unga. Genom att följa med på event, besöka mötesplatser och lyfta frågor med våra ungdomar som minsta gemensamma nämnare, får du som läsare chansen att lära dig mer om hur det är att vara just ung i Värmdö idag.

Vi bjuder bland annat med dig på fredagsfotboll i Hemmesta sporthall och på musikfest med Funkiskören. Fredagsfotbollen utgör en fin historia om hur en längtan efter lagidrott hos ensamkommande blev ett välfungerande integrationsprojekt. Och deltagarna i Funkiskören vittnar om vilken viktig del musiken kan ha i ens liv och välmående.

Den röda tråden kring årets val följer även med in i detta nummer av Vårt Värmdö. På sidan 22-23 hittar du ett helt uppslag med matnyttig information kring valet den 9 september. Vi har också intervjuat fyra stycken förstagångsväljare om vilka frågor de anser är extra viktiga inför sitt livs första val.

Sist men inte minst bjuder tidningen på en kavalkad av bilder och information från våra två härliga festivaler som ägde rum i Gustavsbergs hamn och på Grisslinge havsbad under junimånad. Två riktigt lyckade event som vi hade glädjen att uppleva tillsammans med många av er läsare.

Mycket nöje!

Till senaste numret av Vårt Värmdö >>

Vi vill veta vad du tycker!

Vi är nyfikna på vad du har för tankar och idéer om tidningen. Vad skulle du vilja läsa mer, eller mindre, om? Syftet med enkäten är att utvärdera vårt arbete och göra tidningen ännu bättre.
Fyll i vår enkät och bidra till att tidningen blir ännu bättre.

Till enkäten >>länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Enkäten tar 2-3 minuter att fylla i och inga personuppgifter samlas in.


Om Vårt Värmdö

Första numret av Vårt Värmdö gavs ut i april 2016. Värmdö kommun ger ut tidningen och förhoppningen är att du ska få ta del av några av de goda historier och initiativ som sker i våra verksamheter varje dag.

Samtliga medborgare och medarbetare får tidningen hemskickad och tidningen ges under 2018 ut i tre nummer.

 

0 kommentarer har registrerats
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar