Nyheter

Tyck till
Talande webbLyssna

22 september 2017

Stockholm Jazz Festival till Värmdö

Stockholm Jazz Festival är en internationell festival med drygt 50 scener runt om i Stockholm som pågår 6-15 oktober.

För första gången kommer Värmdö kommun vara en del av folkfesten. Under två dagar, 12-13 oktober, blir det konserter, öppen scen, jam och jazzmarathon i Gustavsberg.

- Vi vill bjuda Värmdö på jazz, blues, swing, soul, funk & hiphop. Vi vill få fler att upptäcka våra mötesplatser för kultur i kommunen samtidigt som det är mäktigt att vara en del av en internationell festival, säger Martin Andersson, Kulturproducent på Ungkulturhuset Gurraberg.

I Värmdö 12-13 oktober

Torsdagen 12 oktober spelar Värmdöbaserade bandet Värmdö Local Heroes Band på ungkulturhuset Gurraberg. Kvällen börjar med öppen scen följt av konsert och sist ett jam.

Fredagen 13 oktober blir det jazzmarathon på Gustavsbergsteatern med bland annat Wermdö Storband, Gustavsbergs enda storband tillsammans med sånggruppen Dobi Voices. Även jazzduon Linnéa Davidsson & Lyan Cahuac Hun, med rötter i Värmdö och Colombia, är på plats. Övriga medverkande band är bland annat POMBO, Storstan Street Brass och The Ordinary Square som alla är stora namn inom jazzen.

Arrangör av Stockholm Jazz Festival på Värmdö är Ungkulturhuset Gurraberg och Ung i Värmdö.

För mer information www.gurraberg.comlänk till annan webbplats och www.facebook.com/ungkultur.gurraberglänk till annan webbplats

Information om hela programmet stockholmjazz.se/länk till annan webbplats

0 kommentarer har registrerats
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarLänkar

Dokument