Nyheter

Tyck till
Talande webbLyssna

13 juni 2019

Tillgänglig badplats i Grisslinge

Äntligen kan Värmdö kommun erbjuda en tillgänglig badplats. Notera ny tid för invigningen av nya rampen, onsdag 19 juni kl 15.30.

 juDen nya badrampen vid Grisslinge havsbad ger alla möjlighet att bada. Den är en förutsättning för de som sitter i rullstol, men är också till hjälp för dem som har svårt att gå ner i vattnet av andra orsaker. Rampen är ett första steg i tillgänglighetsanpassning av badplatsen, den kommer bland annat följas av en handikappanpassad RWC samt hårdgjorda ytor för att lättare ta sig ner till rampen. Även picknickbord har blivit anpassade för att man ska kunna sitta vid dem i en rullstol.

- Kommunen arbetar kontinuerligt för att förbättra tillgängligheten vid kommunens anläggningar och det är en efterlängtad förbättring att erbjuda en badramp vid Grisslinge havsbad, säger Jasmin Farid, ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

Datum: 19 juni

Tid: 15.30

Plats: Grisslinge havsbad

Målet är att alla ska känna sig välkomna och projektet inleddes med en inventering av stranden av en expert på utemiljöer för funktionsvarierade.

0 kommentarer har registrerats
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarLänkar

Dokument