• Väg 222 delvis avstängd
    18.03 Fortsatt trafikstörningar på SkurubronTrafikverket meddelar att Skurubron åter är öppen för trafik, dock förekommer det ännu en del begränsningar som leder till köer.Alla kommunala förskolor har öppet tills alla barn är hämtade. Vi uppmanar till att försöka hjälpa varandra med hämtningar i skolor och förskolor. Du kan själv hålla dig uppdaterad om trafikläget på www.trafiken.nu samt kollektivtrafi...
    Mer information

Gymnasieskolor i kommunen

Värmdö har två kommunala gymnasieskolor och två fristående. Nedan kan du läsa mer om skolorna.

G2 - Gustavsbergs gymnasium

Gustavsbergs gymnasium är en kommunal skola belägen i Porslinskvarteren .Skolan erbjuder två högskoleförberedande program, NV och SP samt tre yrkesförberedande program, BF, HV och VO. Här ges även introduktionsprogrammen med olika inriktningar.

Gustavsbergs gymnasiums webbplats

Värmdö gymnasium

Värmdö gymnasium, som är en av Stockholms mest attraktiva gymnasieskolor, ligger centralt vid Gullmarsplan i Stockholm. Skolan erbjuder fem högskoleförberedande program: EK, ES, NA, SA och TE.

Värmdö gymnasiums webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

VTG - Värmdö tekniska gymnasium

VTG är en friskola, grundad 1994. Skolan erbjuder ett studieförberedande program, TE och fyra yrkesförberedande program, BA, EE, VF och FT. Här ges även introduktionsprogrammen med olika inriktningar.

VTGs webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Mälardalens Ridgymnasium

Höstterminen 2015 startade Mälardalens Ridgymnasium i Gustavsberg. Skolan har ett nationellt naturbruksprogram, NB med inriktning lantbruk och fördjupning häst. Skolan erbjuder även två introduktionsprogram.

Mälardalens Ridgymnasiums webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster