Tyck till
Talande webbLyssna

Djurhamns förskola

Djurhamns förskola ligger centralt på Djurö, i anslutning till Värmdö Skärgårdsskola. Vi har plats för 30 barn.Grunden för vårt arbete är förskolans läroplan, Lpfö 18

Så jobbar vi

På Djurhamns förskola arbetar vi med Håll Sverige rent och har Grönt Flagglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster certifikat. Vårt arbetssätt är temainriktat för att implementera miljömedvetenhet och vi arbetar med hållbar utveckling tillsammans med våra barn. Förskolan arbetar temainriktat, barnens intressen gör grunden för förskolans arbete.

Hos oss är miljömedvetenhet ett viktigt inslag och vi strävar efter att bli en giftfri förskola. Vi har miljöutmärkelsen Grön flagglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och arbetar ständigt för hållbar utveckling.Genom observation, analys och reflektion kring barns lek och teorier planerar vi vår verksamhet vidare.

Vi arbetar även med teman och projekt under en längre tid och lägger vikten vid läroprocessen. Verksamheten bedrivs så att den på ett medvetet sätt stödjer utvecklingen av ny kunskap och nytt lärande.

Det kollegiala utbytet och den pedagogiska dokumentationen är en viktig del i vårat arbete. Pedagogerna träffas regelbundet och reflekterar kring verksamheten och barnens olika lärprocesser.

Senast publicerad: 2019-09-24

Kontakt

Högmalmsvägen 4
139 73 Djurhamn
djurhamns.fsk@varmdo.se
08- 570 472 50

Förskolechef
Lotta Annell
08-570 472 16
lotta.annell@varmdo.seMer kontaktinformation