Norlandia Förskolor Insikten

Norlandia Förskolor Insikten ligger i området Torsby i en toppmodern fastighet med nytänkande lärmiljö. Vi erbjuder 125 förskoleplatser fördelade på fem avdelningar i en nytänkande lärmiljö.

Mer om Norlandia Förskolor Insikten

Vi på Norlandia Förskolor vet att barnen är framtiden och att en god barndom varar hela livet. Genom vårt pedagogiska arbete rustar vi våra barn för framtiden och utvecklar deras sociala färdigheter. Ett dagligt arbete där utforskande, utmaningar, omsorg, lek och lärande är centralt och innefattar läroplanens olika områden. Allt för att barnen ska utvecklas att vara sitt bästa möjliga jag.

Engagerade pedagoger

Våra engagerade pedagoger är tveklöst vår viktigaste resurs för att ge våra barn en bra start i livet. Allt ifrån en trygg inskolning, en god omsorg och ett förstklassigt pedagogiskt arbete till att varje dag göra det där lilla extra som skapar värde för våra barn och vårdnadshavare.

Vi på Norlandia Förskolor är övertygade om att engagerade pedagoger skapas genom förtroende, delaktighet och möjligheten att få vara med och påverka sitt arbete. Därför satsar vi på kompetensutveckling och nätverksträffar samt uppmuntrar nya idéer och förbättringsförslag för att varje dag kunna erbjuda trygga, utvecklande och lekfulla lärmiljöer.

Våra koncept

När vi öppnar Insikten i augusti kommer vi arbeta enligt våra koncept Mat med Smak, NorlandiaSkuttet & GoGreen.

Mat med Smak är Norlandia Förskolors måltidskoncept. Vi serverar vällagade, smakrika och goda måltider som ger barnen den energi och näring som de behöver. I skrivande stund utformar vi ett stort kök där vår skickliga kock kommer tillaga all mat från grunden.

NorlandiaSkuttet är vår unika hälsomodell, med mål om att redan i förskoleålder etablera goda vanor med fokus på bra mat och rörelseglädje. Vi är som enda förskoleföretag i Sverige partner till Kronprinsessparets organisation Generation Pep Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i vårt arbete, där vi utgår från befintliga forskningsstudier och näringsrekommendationer.

GoGreen är vår miljösatsning som utformats utifrån både FNs hållbarhetsmål samt våra styrdokument skollagen och läroplanen. Vi ger våra barn kunskap om nuläget och hur vi tillsammans kan bidra till ett mer miljövänligt och hållbart samhälle, ur ett socialt, globalt och lokalt perspektiv.

Norlandia Förskolor Insikten Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Kontakt

Rektor:

Moa Wahlquist
073-678 14 95
moa.wahlquist@norlandia.com

Kalvandövägen4
139 51 VÄRMDÖ