Bli digital

Bli digital är ett inspirationsevent för dig som vill veta mer om hur digitalisering kan underlätta din verksamhet och utveckla ditt företag.

OBS! Träffen på Möja den 21 april är INSTÄLLD! Bli digital kommer till Möja under hösten 2022.

Anmälan
Vilken träff vill du gå på?
Vilken träff vill du gå på?


Jag godkänner även att Värmdö kommun får skicka inbjudningar till andra företagarträffar och näringslivsinformation till adressen jag har angett.
Jag godkänner även att Värmdö kommun får skicka inbjudningar till andra företagarträffar och näringslivsinformation till adressen jag har angett.


Du kan läsa mer hur vi behandlar personuppgifter här varmdo.se/personuppgifter


Hur marknadsför du ditt företag på nätet? Vilka digitala arbetssätt är du intresserad av? Har du koll på digitala videosamtal och möten? Vilka typer av säkerhetslösningar passar just ditt företag? Vad är ett molnbaserat ekonomisystem? Det får du hjälp med under Bli-digital träffarna.

Värmdö kommun välkomnar tillsammans med Telia och Länsstyrelsen dig som företagare till ett event under april där du lär dig mer om och inspireras av digitaliseringens möjligheter. Kom och träffa experter från exempelvis Telia, Microsoft, LinkedIn och Fortnox. Ställ frågor och få hjälp med just det ditt företag behöver.

Träffa experterna

Med oss har vi digitala pionjärer och experter som ger dig kunskap om verktygen du behöver och hur du går från ett analogt till ett digitalt arbetssätt. Experterna hjälper även dig som är digital att nå än längre. Under eventet varvas samtal runt bord med miniföreläsningar för att du ska få med dig så mycket kunskap som möjligt. Vi tillhandahåller datorer, men om du vill får du också ta med dina egna digitala verktyg så som mobiltelefon, dator eller surfplatta.

Anmäl dig idag

Träffarna är kostnadsfria och du bjuds på inspiration och förtäring. Antalet platser per tillfälle är begränsat så passa på att anmäla dig redan idag genom att fylla i formuläret nedan.

1/4 Seglarhotellet, Sandhamn kl. 11:00-13:30

20/4 Hembygdsgården, Nämdö kl. 11:00-13:00

21/4 Djurönäset, Djurö kl. 17:00-19:00

22/4 Värdshuset, Möja kl. 11:00-13:00 (INSTÄLLT). Bli digital kommer till Möja under hösten 2022


Projektet finansieras av Tillväxtverket och Europeiska regionala utvecklingsfonden.

Läs mer här om projektet Bli digital  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.