Rådgivning - enskilt vatten och små avlopp

Planerar du att anlägga nytt avlopp, åtgärda befintlig anläggning eller har frågor om ditt dricksvatten? Då är du välkommen att kontakta vår VA-rådgivare för kostnadsfri rådgivning. De kan till exempel ge råd om lämpliga reningstekniker för din fastighet eller vägledning om vattenkvaliteten i din brunn.

VA-rådgivning

Vatteninfo Sverige AB har fått uppdraget att ge fastighetsägare i Värmdö kommun kostnadsfri rådgivning om småskaliga vatten- och avloppslösningar. Syftet med rådgivningen är att underlätta för dig vid renovering eller nybyggnation av en avloppsanläggning eller om du har problem med ditt dricksvatten.

Rådgivningen är fristående från kommunen, och både du som bor permanent i Värmdö och du som har ett fritidsboende är välkommen att boka tid för en timmes kostnadsfri rådgivning. Rådgivningen sker på vardagar framför allt per telefon, men det är även möjligt med personligt möte. Du kan välja att boka tid för telefonrådgivning om vatten eller avlopp.

Personliga möten återupptas

Eftersom det sker en lättnad i restriktionerna från Folkhälsomyndigheten från och med den 29 september kommer möjligheten att boka in rådgivning vid personligt möte med VA- rådgivarna att återupptas från och med den 7 oktober.

Rådgivning vid personligt möte

För dig som hellre vill träffa VA-rådgivarna vid ett personligt möte så kan du boka tid för att träffa dem i kommunhuset på torsdagar mellan kl. 10-18. Har du bokat en tid för personlig rådgivning men vill hellre ha rådgivningen per telefon? Mejla info@vatteninfo.com eller skriv
i bokningen för ”rådgivning vid personligt möte” att du vill ha rådgivningen per telefon istället.

När du besöker VA- rådgivarna kan du ta med dig handlingar från ditt ärende till besöket
om du vill. VA- rådgivarna har inte tillgång till kommunens diarium.

Boka din rådgivningstid Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hur kan du förbereda dig inför mötet?