Så ett frö och inspirera framtidens arbetskraft

Vill du och ditt företag vara med och bidra till att öka arbetsmarknadskunskapen bland elever i Värmdös skolor, och stärka bryggan mellan skola och näringsliv? Bli yrkesambassadör och/eller delta på Framtidsmässan.

Yrkesambassadör och Framtidsmässan

Startskottet och invigningen av kommunens satsning som syftar till att öka elevers valkompetens och stärka bryggan mellan näringsliv och skola går av stapeln på Framtidsmässan. Vi bjuder in er lokala företagare till att möta kommunens elever i årskurs 8 (både kommunala och privata skolor).

På mässan kommer du få möjlighet att berätta om just din verksamhet och representera den bransch du verkar inom. Genom möten, samtal och prova-på-aktiviteter bidra till en ökad förståelse bland eleverna kring vilka yrken som finns och vad de innebär, ge dem en större insikt och möjlighet att göra genomtänka val inför framtiden.

Datum: 29 augusti 2022

Tid: Kl. 9:00-15:00

Plats: Värmdö sporthall

Utöver mässan kommer Värmdö kommun, som en del i programmet, även att bygga upp ett nätverk med yrkesambassadörer. Som yrkesambassadör får du möjlighet att vara mentor, göra besök på skolor, ta emot studiebesök, praoelever eller på andra sätt bidra till att inspirera eleverna, framtidens arbetskraft!

Vill du och ditt företag bli en del av vårt nätverk?

Anmäl dig och ditt företag som yrkesambassadör och ert deltagande på Framtidsmässan via länken nedan. Senaste datum för anmälan till mässan är torsdagen den 25 augusti.

Välkomna!


Anmäl dig här   Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.