Hur vi jobbar

Hej alla!

Vi på Gustavsbergsbadet är glada att vi äntligen har slagit upp portarna igen.

Jag Marie Fjelkman ny VD på badet önskar alla gäster varmt välkomna tillbaka tillsammans med mina kollegor.

Mig hittar du på badet, berätta gärna när du besöker oss så kan vi heja på varandra.

När det gäller pandemin som vi fortfarande befinner oss i följer vi Folkhälsomyndigheternas rekommendationer.

Rekommendationerna som vi följer just nu är att vi ska kunna hålla 2 meter till varandra när vi är stående eller gående. Har vi sittande platser som till exempel i vårt café är det 1 meters avstånd som gäller.

Att vi stannar hemma om vi känner symtom och att vi är noga med hygien så som att tvätta händerna är självklart. Allt detta behöver vi göra tillsammans för att vi ska kunna öppna upp fullt ut.

Här nedan kommer information om vad som gäller i nuläget och hur vi planerar framåt gällande vår verksamhet.

Autogiro

Betalningsdragningar från ditt konto startar 27 september 2021 för dig som har autogirokort.

Mer information.


Café

Vårt café är öppet och du kan äta en god lunch eller ta dig en fika. Sittande gäster sitter i sällskap och följer rekommendationen 1 meters avstånd.

Receptionen

Vid kö håller vi 2 meters avstånd. Vi på badet är måna om vår arbetsmiljö. För din och vår skull var noga med att möta oss bakom vår glasavskärmning.

Simning

Från måndag 16 augusti 2021 öppnar vi för drop-in och du kommer på den tid som passar dig.

Äventyrsbadet

Från lördag 21 augusti 2021 kan du bada i vårt äventyrsbad. För att få en garanterad plats på helger, skollov och röda dagar bokar du din plats via vår hemsida.

Omklädningsrum och bastu

På dörrarna till omklädningsrummen finns ett rekommenderat antal personer som får vistas i omklädningsrummet. Detta för att kunna hålla 2 meters avstånd.

Tillsammans följer vi dessa rekommendationer. I bastun har vi markerat upp platser där vi kan sitta, här gäller 1 meters avstånd.

Gruppträning

Vid fint väder, vilket det är om det inte regnar befinner vi oss ute. Vid regn förflyttas träningen till vår gruppträningssal inomhus där det finns markeringar i golvet för att kunna hålla avstånd.

Ta chansen att komma på våra pass när vi är ute. Det är en härlig känsla att träna när vi har himlen som tak. OBS! Du kommer ombytt till all gruppträning och duschar hemma samt tar med dig din väska till passet. Boka gärna din plats på vår hemsida.

Gym

Vi har maxantal i gymmet, rekommendationen står tydligt på väggen utanför gymmet. Just nu gäller 20 personer som max antal. Inne i gymmet är det viktigt att vi tänker på att hålla 2 meters avstånd till varandra. OBS! Du kommer ombytt till gymmet och duschar hemma samt tar med dig din väska in till gymmet.

Simskola och babysim

Vår simskola startade vecka 35. Här har vi färre barn än vanligt och rekommendationen i vår undervisningsbassäng är 20 personer.

Kurser och vattengympa

Vattengympa startar måndag 30 augusti.

Crawlkurs har startat och fler kurser är under planering.

Relaxen

Vår relaxavdelning öppnar onsdag 1 september 2021.

Du som redan har årskort kan använda ditt kort till vår relax hela ditt korts period. Från och med torsdag 1 september 2022 kan du fortfarande besöka vår relaxavdelning men då mot en tilläggsavgift för varje besök.

Dam- och herrdagar försvinner.

Under hösten och 2022 kommer vi succesivt förbättra utbudet i hela anläggningen och på vår relaxavdelning.

Vi ser fram emot en härlig höst tillsammans med massor av bad och träning.

Varmt välkomna önskar vi på Gustavsbergsbadet!