Simskola och kurser

Vi erbjuder simskolor och kurser för alla åldrar. Allt från babysim för de allra minsta till simskola och crawlkurser samt simskola för barn med säskilda behov.

Kurser 2020

Intensivsimskola före midsommar
Platserna släpps måndag 27 april.
Sex gånger á 30 minuter (måndag, tisdag och onsdag) under två veckor.

Kursveckor 21+22 eller 23+24. Välj mellan tiderna 16:00, 16:40, 17:20, 18:00 och 18:40.

Intensivsimskola efter midsommar 5 gånger
Platserna släpps måndag 25 maj.

Start vecka 26
Start vecka 27
Start vecka 28

Med reservation för eventuella ändringar

Crawlkurs

Kurs för dig som vill lära dig crawlteknik.
Krav för att delta är att du ska kunna simma 200 meter i magläge och inte vara rädd för att doppa huvudet.

Simteknik

Det är 10 tillfällen drop-in under vårterminen maj ut klockan 07:00 på tisdagar. Man behöver inte gå varje vecka utan väljer själv vilka 5 datum inom tidsramen man vill gå.
Tanken är att man ska slipa på sin teknik så man bör ha gått någon form av crawlkurs innan eller att man kan crawla men behöver tips.

Vattengympa

Med vattnet som motstånd tränar vi muskelstyrka, kondition, balans, smidighet och avslutar med skön nedvarvning, i en sluten fast grupp, med samma deltagare varje gång. Ingen drop-in gäller här.
Det är 33 grader varmt vatten och bassängen är 128 cm djup.

Yin Yoga

Lugn och meditativ yogaform. Där fokus ligger på bindväv, leder och ligament. Här håller man varje position 3-5 min med musklerna avslappnade och med medveten andning. Bindväven som omger muskulaturen mjuknar och det gör att musklerna får en chans till avspänning. Vi forcerar aldrig utan lyssnar på kroppen och finner en vila i positionerna. Yogamatta och filtar finns på plats. Inga förkunskaper krävs.