Swim Camp

Då Värmdö har många bryggor och mycket vatten blir simkunnigheten extra viktig. Man kan säga att simning är en färskvara och därför regelbundet behöver tränas.

Delta i Swim Camp

Söndagar - 08:30-10:30 - Ungdomar och vuxna.

Pris: 800 kr/person och dag.

  • För närvarande inga nya tillfällen

Bli en simsäker stjärna med oss!

Vi på Gustavsbergsbadet vill bidra med att du, liten som stor kan simma säkert.

Vi vill att du ska känna dig trygg med vatten.

Nu har du möjlighet att bli en vattenvan och god simmare genom att förbättra din teknik och ha roligt i vattnet tillsammans med Therese Alshammar och Johan Wallberg.

Therese Alshammar i vattnet

Duo i världsklass!

Therese Alshammar

Therese Alshammar har simmat sex olympiska spel och är flerfaldig världsmästare inom simning.

Therese är den äldsta simmaren i världen att vinna ett individuellt VM guld vid 34 års ålder.

Utöver sex olympiska deltaganden och över 70 mästerskapsmedaljer har Therese erfarenheter från simning i Australien, USA och Europa och tycker att Gustavsbergsbadet är en av världens bästa simhallar att träna i.

Therese älskar teknik, detaljer och att förbättra känslan i vattnet! Hon brinner för att hjälpa både vuxna och barn att förbättra framfarten genom vattnet med teknikövningar, ökad kunskap och roliga övningar. Hon har även ett stort intresse för prestationspsykologi och motivation.

Till sin hjälp i detta uppdrag har hon med sig ingen mindre än Johan Wallberg.

Johan Wallberg

Johan har simmat två olympiska spel och varit coach på fem stycken men också simmat flertalet mästerskap och studerat och forskat om fysiologi, teknik, träning samt varit landslagstränare i 18 år.

Han har tränat Therese Alshammar till att som 34 åring vinna VM guld och Sarah Sjöström till fyra världsrekord och OS medalj.

Landslagstränare med över 20 års erfarenhet av coachning