Till kommunens startsida
Till konsthallens startsida
Talande webbLyssna

Nu hjälps vi åt att hindra smittan:
Konsthallen stänger men fortsätter digitalt och med bokade visningar

För att hjälpa till att bromsa smittspridningen har Gustavsbergs Konsthall stängt för säsongen. Men vi kommer förstås, som tidigare, att bjuda på olika digitala evenemang och visningar. Den 28 november blir det digital vernissage av pop up-utställningen 4xÄdellab, där fyra Konstfack-studenter visar examensarbeten på kandidatnivå.
Efter vernissagen går det att boka enskilda visningar för ett begränsat antal deltagare.

Från den 28 november går det att boka enskilda visningar av Jordkrets, pop up-utställningen 4 x Ädellab och av butiken onsdagar och torsdagar 11.00-15.30, en halvtimme per sällskap om max 8 personer. Vi blandar inte sällskap. För bokning och frågor, mejla konsthall@varmdo.se. Fritt inträde.

Under coronastängningen kommer även andra digitala evenemang att ske, så håll utkik här på webbsidan, och på konsthallens Instagram länk till annan webbplatsoch Facebooklänk till annan webbplats.

Nästa utställning: Earth Wind Fire Water

Vi öppnar igen med vårens utställning Earth Wind Fire Water den 6 februari 2021, med reservation för ändringar i Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Tills dess håll ut och håll avstånd!

0 kommentarer har registrerats
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar