Till kommunens startsida
Till konsthallens startsida
Talande webbLyssna

Sportlovskul med Räsebyrån:
Molnet – ett fantasilaboratorium

Den 29 februari kommer Räserbyrån, som är en del av utställningen Molnet/In Motion, till konsthallen och gör sin föreställning, där de och barnen tillsammans utforskar nya världar. Ytterligare drop in-datum är 12 mars och 2 april.

Räserbyrån ger under våren sin föreställning Molnet – ett fantasilaboratorium som en del i Gustavsbergs Konsthalls utställning Molnet/In Motion. Främst riktar fantasilaboratoriet sig till 4-5-årsåldern inom kommunens förskolor, vilka kan boka in sig på www.varmdo.se.

Men Räserbyrån gör också ett par öppna föreställningar, där alla barn får vara med på den spännande resan i och omkring Molnet.

Första tillfället blir den 29 februari, klockan 12 och klockan 14. Därefter blir det den 12 mars och den 2 april. Håll utkik här, eller på vår Facebook-sida, efter mer information när det närmar sig. Begränsat antal platser, och blir det trångt kan bara en vuxen per barn vara med inne i föreställningsrummet. Resten av familjen kan titta i vår fina butik, besöka Formstudion, eller gå och fika på kaféet i Tornhuset bredvid konsthallen.

Dansgruppen Räserbyrån startade 1997 och vill bjuda in till delaktighet, oavsett funktionalitet, ålder eller andra parametrar. Genom att bredda dansens gränser vill Räserbyrån inkludera en bredare publik än vad som är norm för just dansföreställningar. I Molnet – ett fantasilaboratorium arbetar Räserbyrån tillsammans med filmaren Helene Berg och konstnären Elin Stampe.

0 kommentarer har registrerats
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar